foto

Dominic Fumusa

  • nar. 13.9.1969 (47 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Wilding (TV film)
13 hodin: Tajní vojáci z Benghází
2015 Focus
2012 Delivering the Goods
Recalled
2011 One Fall
2009 Malý New York
2008 Management
This Is a Story About Ted and Alice
2006 Chloe's Prayer
Výprodej
2005 Dealbreaker
2003 Přednosta
2002 Guru

TV seriály

2017 Taken (TV seriál)
Leah (S01E08)
Ready (S01E02)
The Good Fight (TV seriál)
First Week (E02)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
A Flash of Light (S06E04)
The Covenant (S06E03)
The Man in the Basement (S06E02)
další epizody (4)
2015 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Rukojmí (S05E16)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Heroine (S01E24)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
The High Road (S02E06)
2009 Kings (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Bratrství (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Vražedná čísla (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Taxík (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
D-Girl (S02E07)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace