Reklama

Reklama

Fontána pro Zuzanu 3

  • Slovensko Fontána pre Zuzanu III (více)

Obsahy(1)

Další osudy Zuzany, tentokrát z horké Afriky, kam se vypravila, aby pomohla příteli od nechtěné svatby. Na dva předchozí snímky nyní volně navazuje i díl třetí, odehrávající se v exotickém prostředí Viktoriiných vodopádů. Sem přijíždí Zuzana se svým kamarádem původně jako alibi, proč si nemůže vzít nevěstu, jemu určenou již od dětství. Jak už to tak ovšem bývá, vzájemné vztahy se komplikují. Z odmítané nevěsty se totiž vyklube krásná modelka a Zuzana potkává sympatického novináře. Snímek samozřejmě provází výborná muzika, na níž se podíleli Vašo Patejdl, Jožo Ráž, Ján Baláž, Laco Lučenič a Ibrahim Maiga. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

Wewy 

všechny recenze uživatele

Nechápem, naozaj nechápem, prečo je tento film tak zle hodnotený. Sú to určite predsudky a hodnotenia od ľudí, čo si pozreli možno 5 minút a kritizujú všetko, každú hlúposť, čo nájdu. Treba si to totiž najskôr pozrieť a trošku sa zamyslieť, čo je dobrý film. Sto ľudí sto chutí, ale tu jeden po druhom hádže odpad ani nevie prečo. A no a čo, keď je to trojka, má to nápad tak prečo nie. Je tu krásne exotické prostredie Afriky, nápaditý a zaujímavý dej, krásne pesničky, romantika, plnohodnotné myšlienky zo života. Krásne. Podla mňa je trojka najlepšia. 5 hviezdičiek :-) ()

gumolit 

všechny recenze uživatele

Prvý diel bol na svoju dobu celkom dobrý,druhy som tiež nejak neodzudzoval, ale prečo vzniklo toto?A ozaj toľko černochov som v slovenskom filme ešte nevidel a tá prehnaná pesnička od Ráža že už sa drži nad hladinou ale hladinou alkoholu asi!Neviem bol to vraj úspech ale u mna nie nechcem to už ani raz vidieť.Dám jeden bod za Mariana Labudu aj keď nehral skoro nič! ()

Reklama

Mia... 

všechny recenze uživatele

Tohle je neskutecne podhodnocenny film .. Je to jeden z nejhezcich, co vubec znam, mohla bych se na to divat porad dokola. Uz od malicka me velice zaujal a drzi me dodnes. Dokonale krasne prostredi a krajina, az z toho jde mraz po zadech jak je ta priroda nadherna. Kamera je naprosto uchvatna a lichotici, scenar je bezchybny, takovy jemny, netlaci na pilu a je uprimny. Vsichni herci jsou naprosto okouzlujici, pocinaje malymi cernousky, pres Baba Lea az k dokonale krasne Zuzu a jejimu stastne zaricimu usmevu. Dokonce zde i zazni spousta velmi moudrych slov. Predchozi dily nebyly nejhorsi, ale nezaujaly mne. Ovsem tohle beru jako samostatny film a musim hodnotit peti hvezdami, uz kvuli tomu, ze je mym jednim z nej a kvuli tomu, ze je tezce neocenen. Stydte se, znalci. Tady velmi chybujete. Myslim, ze tehle snimek je nejen tim, cim byt chtel a tudis svuj ukol splnil, ale je i mnohem lepsim. Davate odpady jako ovce, opicite se jeden od druheho, tim to je. ()

haWranka odpad!

všechny recenze uživatele

Už jsem to dlooouho neviděla... Skoro se to stydím říct, ale ve svých cca 12 letech jsem tenhle film sjížděla pořád dokola. Dneska už bych pravděpodobně hodnotila jinak, ale tak jako víte co...:) ----------------------------------------------Ták, znovu jsem to viděla. Po pěkných pár letech. A je jasný, kam to patří. Do odpadu a to minimálně! Hrůza! Hrůůůůza!!!! Jedinej vtipnej okamžik je Vápnova věta: "CO? Zase mě chce oženit!" Hrůzaaaa!!! ()

svatto odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z najhorsich filmov na svete. Pomimo vsetkeho, co si mozete precitat v ostatnych podobne ladenych komentaroch, vyzdvihnem par "zabavnych" faktov: 1.) Bratislavcanka Zuzana za tie roky zmutovala z typickej slovenky na atypicku cesku, pricom prechodnym stavom bola "slovenka s ceskym prizvukom v 2. casti. 2.) Nehorazny asynchronny dabing hlava-nehlava. 3.) Maiga hra v tretej casti sam seba, co uplne odporuje druhemu dielu (iba ak by naozaj predtym posobil ako kamionista), navyse hovori suslavym hlasom Marosa Kramara (ktori sam hviezdil v druhej casti). 4.) ALESSANDRO COARI. 5.) Hudba je otrasna (zrejme zamerne) a opakovanie jednej pesnicky 300 krat pocas filmu je prinajmensom neprijemne. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (10)

  • Pri jazde na koni Eve Vejmělkovej vietor sfúkne klobúk, no hneď v ďalšej scéne ho má na hlave. (bruce939)
  • Hoci sa o Fontáne pre Zuzanu 3 hovorí ako o najhoršom slovenskom filme histórie, do slovenských kín si ho prišlo pozrieť 112 353 divákov. (Raccoon.city)
  • Prvý slovenský film, ktorý bol nakrútený v angličtine, so zvukom DTS a postprodukovaný v Hollywoode (strih, zvuk) či Johannesburgu (laboratórne práce). (Raccoon.city)

Reklama

Reklama