foto

Beáta Kodajová

  • nar. 14.1.1960 (60 let)
    Trenčín, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 Jak jsme hráli čáru
2012 Zlo
2011 Poslední autobus
2003 Želary
1999 Fontána pre Zuzanu III
1989 Posledné hry (TV film)

TV seriály

2019 Skvrna (TV seriál)
Skvrna (E08)
Julie (E07)
Řád (E06)
další epizody (8)
2017 Mordparta (TV seriál)
Řešení (S02E08)
Krev (S02E07)
Bratři (S02E06)
další epizody (8)
2016 Mordparta (TV seriál)
Oběť (S01E07)
Nadvláda (S01E06)
Nevěra (S01E05)
další epizody (7)
2012 Nevinní (TV seriál)
Láska všetko mení (E32)
Stratiť všetko (E31)
Trosky (E30)
další epizody (18)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Pasťák (S03E16)
Krása bolí (S03E15)
Osmé nebe (S03E14)
další epizody (16)
Mesto tieňov (TV seriál)
Biele mäso (S02E10)
Vražedná sieť (S02E09)
Sladká smrť (S02E08)
další epizody (10)
2011 Aféry (TV seriál)
Rodinná záležitost (E11)
Zůstane to mezi námi (E10)
Voyer (E09)
další epizody (11)
Nevinní (TV seriál)
Krv nie je voda (E14)
Láska je slepá (E13)
V pasci (E12)
další epizody (14)
Aféry (TV seriál)
Dvojitá tvár (S02E16)
Callgirl (S02E15)
Pornoherci (S02E14)
další epizody (16)
2010 Aféry (TV seriál)
Kamarát „taky“ rád (S01E01)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Dobrý synček (E12)
Celebrita (E11)
Odsouzené (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Korunní princ (S01E13)
Posedlost (S01E12)
Manželský kosočtverec (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky