foto

Beáta Kodajová

  • nar. 14.1.1960 (57 let)
    Trenčín, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2014 Jak jsme hráli čáru
2012 Zlo
2011 Poslední autobus
2003 Želary
1999 Fontána pre Zuzanu 3
1989 Posledné hry (TV film)

TV seriály

2017 Mordparta (TV seriál)
Řešení (S02E08)
Krev (S02E07)
Bratři (S02E06)
další epizody (8)
2016 Mordparta (TV seriál)
Oběť (S01E07)
Nadvláda (S01E06)
Nevěra (S01E05)
další epizody (7)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Pasťák (S03E16)
Krása bolí (S03E15)
Osmé nebe (S03E14)
další epizody (16)
Mesto tieňov (TV seriál)
Biele mäso (S02E10)
Vražedná sieť (S02E09)
Sladká smrť (S02E08)
další epizody (10)
2010 Aféry (TV seriál)
2009 Odsouzené (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Korunní princ (S01E13)
Posedlost (S01E12)
Manželský kosočtverec (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace