Reklama

Reklama

Nestyda Louis C.K.

(pořad)
  • USA Louis C.K.: Shameless
USA, 2007, 57 min

Scénář:

Louis C.K.

Účinkují:

Louis C.K.
(další profese)

Ať už píše, baví diváky na jevišti, nebo připravuje komediální show pro HBO, Louis C.K. se nikdy nestydí podělit o své myšlenky. Nyní se vrací ke kořenům ve stand-up show, v níž se věnuje každodenním tématům blízkým i drahým jeho srdci. Komediální a televizní hvězda Louis C.K. je zpět na HBO ve své stand-up show pro dospělé bez jakýchkoli zábran! Jeho vystoupení bylo natočeno naživo v divadle Henryho Fondy v Los Angeles a Louis se zde zaměřil na hubené a tlusté lidi, utrácení peněz, samolepky, obyvatele Kalifornie, cizince a kamarády, sex a manželství, lhaní svému partnerovi, ztrátu soukromí a novou oblíbenou zábavu pro otce. (HBO Europe)

(více)

Recenze (49)

Ixbalanke 

všechny recenze uživatele

Louie je potřeba chápat trochu hlouběji, i když je tento pohled někdy trochu obtížný přes všechny ti "honičské" pózy. Já na něm mám hrozně ráda, že si ze sebe umí dělat legraci a nebojí se překračovat jakákoliv nejhlubší společensky zakořeněná tabu. Líbí se mi, že bojuje proti stereotypním představám o homosexuálech, o kultu krásy a další. A dokáže i tu největší pitomost dovézt do tak úžasného metafyzického rozměru a okořenit to dvojsmysly, které si musíte domyslet s nápovědou jeho lstivého úsměvu (např. historka s jeho dcerou a její vagínou). ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Výborne prezentované vtipy, na homosexuálov, rodinu a hlúpych ľudí. Louisa C.K som nemal možnosť zaregistrovať a toto je moje prvé stretnutie s ním. Absolútne ma ozbrojil a dostal niekoľko krát do kolien. Takýto štýl humoru jednoducho zbožňujem a príbeh o najsmutnejšej masturbácií bol pre mňa vrcholom celého predstavenia. ()

Reklama

WillyMarks 

všechny recenze uživatele

Absolutní bomba, při nichž břicho pukalo a smích se rozléhal všude kolem... Od řízení auta, přes rodinu až ke své postavě, brilantní. Vše co více bych k tomuto chtěl říct, bych bohužel považoval za spoilerování. Každopádně Louisovy extrémy a detaily jsou opravdu k zamyšlení :D skvělé... hodina málo 90% ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Třeskutě zábavné výstupy "That handjob was probably the saddest thing that ever happened in America" a "First of all, I came immediately, and also I started farting as I came. That's how my sex life started. Fu*king shame and depression." Ovšem slzy smíchu u toho zkrátka nemám a jiné historky mě tolik nebavily, jelikož se tematicky opakovaly. Další už byly poněkud extrémní, byť v lečcem pravdivé, protože lidi se někdy fakt chovají šíleně, ale Louis to umí velmi chytře využít pro pointy svého stand-upu. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

Louise znám z pár scének, které kolují na YouTube, ale v živé šou jsem ho viděl poprvé - tu se dobře rozjel a bylo vidět, že je ve svém živlu. Dle mého hodnocení můžete soudit, že se mi to i docela libilo. Jeho humor je většinou hodně trefný, drsný a nebere si servítky, což bylo pro mě plus i mínus. Ale prostě na můj vkus několikrát přestřelil a za to jsem mu ubral aspoň hvězdičku - sranda o sexu, homosexuálech ... fajn, ale některé vtípky o "jeho" rodině a urážky dcer byly na mě už moc. [ PŘÍBĚH: X /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama