Reklama

Reklama

Nestyda Louis C.K.

(pořad)
  • USA Louis C.K.: Shameless
USA, 2007, 57 min

Scénář:

Louis C.K.

Účinkují:

Louis C.K.
(další profese)

Ať už píše, baví diváky na jevišti, nebo připravuje komediální show pro HBO, Louis C.K. se nikdy nestydí podělit o své myšlenky. Nyní se vrací ke kořenům ve stand-up show, v níž se věnuje každodenním tématům blízkým i drahým jeho srdci. Komediální a televizní hvězda Louis C.K. je zpět na HBO ve své stand-up show pro dospělé bez jakýchkoli zábran! Jeho vystoupení bylo natočeno naživo v divadle Henryho Fondy v Los Angeles a Louis se zde zaměřil na hubené a tlusté lidi, utrácení peněz, samolepky, obyvatele Kalifornie, cizince a kamarády, sex a manželství, lhaní svému partnerovi, ztrátu soukromí a novou oblíbenou zábavu pro otce. (HBO Europe)

(více)

Recenze (49)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Skvelé vystúpenie, smial som sa takmer vkuse. Prečo nedávam plný počet? Trochu mi vadila tá samoúčelnosť; Louis rozpráva historku, všetci sa smejú až pokým začnú tlieskať a potom pridá ešte niečo vulgárne, čo tam byť nemuselo. Dokonca sa nad tým sám pozastavoval! Teda mne nekorektný humor nevadí, na ňom celé vystúpenie stojí aj leží, len občas boli tie vtipy super samé o sebe a nepotrebovali ešte zaklincovať. 90% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Žádné výbuchy smíchu se ke mně nedostaviliy, ale stálý lehký poloúsměv jsem si držel snad po celou dobu sledování. Louis C. K. hovoří o atraktivních tématech. Řekněme, jedna z nejkratších hodin v mém životě, když nepočítám ty prospané. Nuda naprosto žádná. Jen toho humoru bych přivítal ještě více. Solidní 3*. S většinou českých komiků je tento chlapík nesrovnatelný. Pokud se počítá Říša Nedvěd, tak ten jediný tohoto tlustého pána irského zevnějšku válcuje. ()

Reklama

Ixbalanke 

všechny recenze uživatele

Louie je potřeba chápat trochu hlouběji, i když je tento pohled někdy trochu obtížný přes všechny ti "honičské" pózy. Já na něm mám hrozně ráda, že si ze sebe umí dělat legraci a nebojí se překračovat jakákoliv nejhlubší společensky zakořeněná tabu. Líbí se mi, že bojuje proti stereotypním představám o homosexuálech, o kultu krásy a další. A dokáže i tu největší pitomost dovézt do tak úžasného metafyzického rozměru a okořenit to dvojsmysly, které si musíte domyslet s nápovědou jeho lstivého úsměvu (např. historka s jeho dcerou a její vagínou). ()

m4xp4yn3 

všechny recenze uživatele

Samotný výkon je skvělý - timing, gradace celého výstupu, schopnost prodat se - v tom všem je CK naprosto elitní, ale obsah celého představení je tak nějak banální. Záměrně přehnané tlachání o každodením životě, "posrané" rodině a o těch nejnižších věcech obecně sice potěší svou bezprostředností, ale mě je bližší pojetí Rickyho Gervaise, který je schopný glosátor a mluvené slovo lépe doprovází hereckým projevem, byť postrádá tu Louieho civilnost chlápka "od vedle". ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Třeskutě zábavné výstupy "That handjob was probably the saddest thing that ever happened in America" a "First of all, I came immediately, and also I started farting as I came. That's how my sex life started. Fu*king shame and depression." Ovšem slzy smíchu u toho zkrátka nemám a jiné historky mě tolik nebavily, jelikož se tematicky opakovaly. Další už byly poněkud extrémní, byť v lečcem pravdivé, protože lidi se někdy fakt chovají šíleně, ale Louis to umí velmi chytře využít pro pointy svého stand-upu. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno