Reklama

Reklama

Kevin Smith: Sold Out - A Threevening with Kevin Smith

všechny plakáty

Recenze (13)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Proč půl show zabírají souložící psi a anální historka, krucinál? Ještě že tu je story o natáčení Die Hard. Fakt, že se právě točí Cop Out, ji dělá ještě zajímavější. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Kevin Smith tentokrát slaví 37. narozeniny ve svém rodišti v Red Banku, New Jersey a bohužel platí, že Q&A s ním mají sestupnou tendenci. Ze záznamu nepřetržité 7,5 hodinové show vzniknul téměř čtyřhodinový sestřih, kterému nejvíce ubližují dvě věci: Smith je výborný vypravěč, ale jeho odpovědi jsou vždy tak košaté, že nestihne zodpovědět dost otázek, a úvodní půlhodina s povídáním o psech byla opravdu slabší a na rozjezd se vůbec nehodila. (Přitom pohled na bonusový materiál DVD, sestávající se ze 75 minut nepoužitého (nepovedeného) materiálu, ve kterém se rozvypráví o spolupráci Mewese s Paris Hiltonovou či prozradí víc na Bruce Willise, skýtají větší zábavu už podle pojmenování.)_____ Oproti předchozím dvěma zaznamenaným vystoupením na univerzitách chybí i určitá profesionalita v nasnímání a celková vyváženost, pořádné představení okolí apod. To zamrzí o to víc, že režisérem tentokrát byl Joey Figueroa, který je zodpovědný za výborný celovečerní dokument k druhým CLERKS nazvaný BACK TO THE WELL: CLERKS II a za TRAIN WRECK dokumentující prostřednictvím "video-bloggů" natáčení pokračování černobílého kultu. SOLD OUT - A THREEVENING WITH KEVIN SMIT nenabízí ani vyváženou porci historek ze života a fanboyovského vyprávění o jiných tvůrcích a jejich dílech jako EVENING WITH KEVIN SMITH a není ani tolik inteligentní jako britská část EVENING WITH KEVIN SMITH 2: EVENING HARDER, ale hard-core fanoušky toužící se dozvědět peprné historky ze Smithova života bezpochyby "uspokojí" (jak jen příběhy o problémech s prdelí mohou). ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Smith na domácí půdě, po (u mě) slabší dvojce jsem se zase dobře bavil. Highlights - čoklové, natáčení LIVE FREE OR DIE HARD, natržená prdel. A P.S.: Jestli chcete vidět pičku tý znásilněný miniaturní jezevčice, počkejte si na konci po titulcích... ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Tentokrát to není zas až taková sranda, i když Smith je opravdu mimořádný vypravěč. Nejlepší je část o natáčení čtyřky Smrtonosné pasti, psi a bolavej zadek (velmi slušně řečeno) místy nudí. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Překvapivě doposud nejlepší "čtyřhodinovka" s Kevinem Smithem. Humor je dotlačen až na samou kraj vhodnosti, ale o to více byly příběhy nezapomenutelnější. Moc otázek se stran publika nepadlo, protože Kevin zvýšil průměrný čas odpovědi z 20-30 minut tak na 45, ale vůbec to nevadí. Je jasné, že jeho odpovědi jsou z velké části pečlivě připravenou a vypointovanou historkou se spoustou zajímavých odboček, takže je vlastně jedno kdo a na co se ptá. Příběh o psech vyloženě super a to sám nejsem fanda psů. Hemeroidy taky parádně absurdní a přitom hodně "ze života". :) 8/10 ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

(Hodnocení po první polovině - 220 minut one man show prostě na jeden zátah nedávám). Zajímavosti prvního dílu nedosahuje, ale poslouchá se to líp než díl druhý. Ale rozhodně to není Q and A show, protože otázek je málo a Kevin si prostě mele svoje bez ohledu na to, co se ho kdo zeptá. Hodnocení po zhlédnutí celého programu: 70%. No ty jo, masakr. Před druhou částí jsem si pro rozehřátí pustil do té doby neviděnou Smrtonosnou past 4.0, abych měl představu o čem to zrovna mluví. Ve druhé části se až na závěrečnou historku o svěrači docela krotil, v první části byl ale občas tak mimo, že na něho i fanoušci bučeli. Kdosi se tu pozastavoval nad tím, že pořad sice nese název Vyprodáno, ale v hledišti bylo spousta volných míst - už během programu jsem si říkal, že na nich asi mají sedět ti, kteří by rádi položili otázky a zrovna stojí v šíleně dlouhé řadě na mikrofon, což mi Smith potvrdil v dodatečně natočeném poděkování na úplný závěr videa (pokud někdo touží po tom spatřit vagínu malé fenky Shacky, Kevin mu ji taky ukáže). A prý chystá čtvrtý díl, který má mít deset hodin. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem Smithovy předchozí stand-up comedy, takže hodnotím nezávisle. Kevin není typický one man show hláśkař, vykládá historky (kdybych se nebál přirovnám ho k našemu Donutilovy). Když pomineme, že slovo fuck se ve skoro tříhodinové stopáži objeví a si tisíckrát a sem tam je to nuda, v celku se jedná o moc dobré pobavení, kde se dozvíme o tom jaký je Bruce Willis neskutečný tvrďák, jak můžou bolet rektální problémy či jak vypadá sex labradora a krysaříka. Pokud člověk nemá tři hodiny co dělat, nevadí mu specifický Kevinům humor a chce se pobavit jednoduchou stand-up comedy je tenhle kousek přímo ideální. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

První hodina je o sexuálním životě Smithových psů. Nepopsatelný utrpení. Následuje... půlhodinka z natáčení Clerks 2, super, proto se na Večery koukám... půlhodinky házení špíny na měho oblíbeného Superman Returns, takže pro mě nuda... půlhodinka z natáčení čtvrtý Die Hard, výtečný... a zakončuje to hodinka o Smithový trhlince na análu, zase utrpení. Málo otázek a odpovědí, moc nudného výprávění. ()

krypton22 

všechny recenze uživatele

Potřetí a stále zábavně, i když tentokrát je problémem trochu volnější tempo, způsobené několika opravdu dlouhými "odpověďmi". Paradoxně zábavnější než hlavní program jsou tedy (z oficiální stopáže nepochopitelně vystřižené) cca hodinové bonusové střípky, které podstatně lépe naplňují účel Q&A. ()

courage 

všechny recenze uživatele

Jeden z najuzasnejsich americkych filmarov opat rozprava o sebe, psoch, live free or die hard, bruceovi willisovi a neskutocne bolestivych hemeroidoch na sude. Niekedy to co rozprava nieje vtipne ale pre mna stale zaujimave :) ()

Hadascz 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po 3/4 první půlky, sice je to pořád vyprávěč, co dokáže kecat o všem, ale psí porno asi jen tak nedostanu z hlavy..co mi vadilo na 2 se tady ukazuje v celé své velikosti, škoda ()

Reklama

Reklama