Reklama

Reklama

Duch doby: Dodatek

  • USA Zeitgeist: Addendum
USA, 2008, 123 min

Režie:

Peter Joseph

Scénář:

Peter Joseph

Obsahy(1)

Volné pokračování prvního Zeitgeistu, ve kterém se tvůrci již nesnaží nikoho o ničem přesvědčovat, ale pouze chtějí tímto filmem informovat co nejširší veřejnost. Zeitgeist: Addendum předvádí, že náš současný životní styl založený na penězích je jen velký podvod na celé lidstvo, v další části rozebírá vykořisťování a ovládání zemí mezinárodními korporacemi a celý film vyusťuje předložením návrhů na zlepšení života, společnosti a světa obecně. (wader)

(více)

Recenze (151)

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Konšpiračný dokument ktorý nechá každého na vážkach. Je to ozaj tak, alebo je to všetko vykonštruovaná blbosť. Nechám, aby si spravil každý svoj názor... Tu sa 4-1 hviezdičiek nedá dať. 5*= ľudia čo ich dokument oslovil so slovami niečo na tom bude......................odpad!= ľudia, ktorí dokument považujú za čistý výmysel. Treba vidieť ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Tohle se proste neda obektivne filmove hodnotit a s tim nic nenadelame zde je treba ohodnotit myslenku. Jako takovou to ma velice dobrou ne se vsim co zde bylo receno se da souhlasit a ne vsechno je takove jak je receno. Nicmene pokud nic tak tenhle dokument cloveka urcite zaujme a donuti ho popremyslet nad soucasnym stavem. Jako takove je to proste vynikajici ale clovek proste musi byt ochoten pripustit i jiny pohled a vlastne nazor na soucasny svet. ()

Reklama

Revanx odpad!

všechny recenze uživatele

Ako pokus o komédiu by to na 2* mohlo byť, keďže však ide o pokus o dokument tak ten odpad by mal by prirodzený u každého s aspoň priemernou inteligenciou a čiastočnou schopnosťou overiť si fakty. Je až zábavné, ako sa tí, čo sa chvália svojou odolnosťou voči oblbnutiu americkou vládou nechávajú oblbnúť týmto pseudodokumentom. ()

Fony 

všechny recenze uživatele

Začátek byl trochu vlažný, navíc ekonomické téma už bylo nakousnuto v díle předešlém, přesto si mě snímek pomalu a jistě získával, až si mě úplně omotal kolem prstu. Pravda, závěr vyznívá trochu utopicky, ale tahle představa se mi líbila a nepřišla mi neproveditelná. Autoři navíc odstranili neduhy z prvního dílu, takže nemám důvod, nedat 5***** ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Určitě zábavný film, se kterým já osobně nemůžu úplně souhlasit a část s Venus projektem je dle mého názoru naprostá utopie. I tak ale musím přiznat, že je hodně osvěžující slyšet alternativní názor na svět v takto polopatické, i když také VELMI manipulativní formě. Smát se tomu je lehké, u obrázků s Iluminátama to prostě jinak nešlo, ale poutavost se tomu prostě upřít nedá. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama