Reklama

Reklama

Nejlepší přátelé Luke a Malachy si konečně mohou začít užívat léto. Avšak když se do města nečekaně přestěhuje krásná Michelle, ze dvou kamarádů se stanou úhlavní nepřátelé. Michelle se nudí, a tak se baví tím, jak oba mladíci soutěží o její srdce. Díky tomu se původně prázdniny plné relaxace mění v divokou jízdu, kde alkohol teče proudem, drogy mění realitu, sex je hrou a soutěž končí smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší zábavu v kombinaci Magiče Grinta a Misfita Sheehana. Převrat se bohužel nekoná. Nijak nepolevuje na hereckých výkonech, které jsou od těchto dvou docla solidní. Od slečny Nixonové bych snad očekával více. Scénář ale bohužel není nijak převratný, kdy se dva kámoši perou o jednu holku, která přijela na prázdniny do města. A ten konec se seběhl hodně rychle a rozuzlení taky nebylo. Nehrát hlavní role ti dva tak dostane film max 2* ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Tentokráte britský pohled na problematiku teenagerských vztahů a strastí, zasazený do prostředí neurčité a odcizené novovýstavby, která nemá mladým moc co nabídnout, a tak dělají kraviny. Problém toho všeho? Je to nezáživná nuda rámující smutný obrázek toho, co za kokotiny dokáže chlap dělat kvůli pipce. ()

Reklama

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Osvobozené od všech předsudků. A možná proto se líbilo. Thriller tady nehledejte, je to příběh o přátelství, o problémech mladistvých a především o chlapeckém soupeření o jednu dívku. A zápletce (Plot imdb) moc nevěřte. Žádná divoká víkendová pařba plná alkoholu, drog a krádeží se nekoná. O tom tenhle film není. 3,5* ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Žádná divoká jízda, o který se píše v oficiálnim textu distributora, se nekonala. Spíš mi to přišlo jako dost nudná a pomalá vycházka s chovancema nějaký psychiatrický léčebny. Zrzoun z Heryho Potrata a jeho kudrnatej kámoš se zamilujou do nějaký pipky a začnou se kvůli ní chovat jako úplný idioti. Celou dobu to smrdí nějakym velkym průserem a k tomu průseru úplně na konci taky dojde. No aspoň je film docela krátkej. 40% ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbenec seriálu Misfits konečně ve filmu. Cherrybomb je lehce nadprůměrné drama o dvou problematických týpcích, kteří potkají problematickou holku o kterou mají oba zájem. Takže originality to moc nepobralo a příběh je odhadnutelný. Pomalé tempo a nevýrazný konec. Přesto ale je britský film něco úplně jiného než vším prolezlý Hollywood a na jedno shlédnutí se mi to dostatečně líbilo. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Rupert Grint (Malachy) údajne hovoril o scéne plnej sexu zdržanlivo, no nevadilo mu to ak videl túto scénu spolu so svojimi rodičmi na DVD ukážke. (Flipper)

Reklama

Reklama