Reklama

Reklama

Nejlepší přátelé Luke a Malachy si konečně mohou začít užívat léto. Avšak když se do města nečekaně přestěhuje krásná Michelle, ze dvou kamarádů se stanou úhlavní nepřátelé. Michelle se nudí, a tak se baví tím, jak oba mladíci soutěží o její srdce. Díky tomu se původně prázdniny plné relaxace mění v divokou jízdu, kde alkohol teče proudem, drogy mění realitu, sex je hrou a soutěž končí smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Od britského filmu v čele s Nathanem z Misfits a Ronem z Harryho Pottera, navíc s drogovou tématikou-bych rozhodně čekala víc. I když potenciál slušný, zpracování špatné a nudné. Navíc bych v životě nevěřila, že by se dva kluci přeli o takovou ošklivku:)) Drogy jsou tu bohužel upozaděné a více jde o to, že musí dojít k vraždě, aby si dva kamarádi uvědomili, jak dobří přátelé vlastně jsou. Cherrybomb tedy žádná bomba není.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli jsem od snímku čekal tolik, ale co jsem dostal, to mi přišlo takové alibistické. Dva mladí muži, možná ještě teenageři, se zamilují do jedné holky a jejich přátelský vztah se rozpadne. Tohle je trochu klišé a jako jedno velké klišé je to natočeno. Ani ten drsnější konec, o kterém stejně celou dobu víme, to nezachrání. ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Příběh z Anglie, který se odehrává od pátku do podnělí a kde se vše točí okolo dvou velkých kamarádů a dívce,která je poslána za svým tátou. Vzniká tak trojúhelník, ve kterém jsou oba chlapci odhodláni udělat cokoliv, aby dívku získali. Rozjíždí se tak kolotoč událostí, ze kterých není úniku (drogy, vloupání atd.). A jak to asi může dopadnout? Je to hodně o přátelství a o tom, kam dnešní mládež spěje. A je to skutečně tak, jak vidíme v tomto filmu. Ale já jsem se na to kouknul z jediného důvodu. A tím důvodem je Rupert Grint. Je hodně zajímavé vidět tohoto herce v roli, kde se prohřešuje proti zákonu, než v roli Rona. A musím říct, že se mi jeho výkon líbil. A ta muzika, ta sedla. I tak ale dám 3*, i když jsou to silný 3*. Proč? Protože jsem tam marně hledal nějaký to zpestření celého příběhu, nějaký ten více zločinný akt. ()

nithiel 

všechny recenze uživatele

Sice nijak oslnivé, ale ztráta času to taky nebyla. Sheehan má svou roli otrapy nacvičenou už z misfits a i tady v ní vyniká. Grint prokázal, že asi není úplný dřevo a možná ho v budoucnu čeká i něco jiýho než HP. Jinak k ději, přešlo mi to všechno až trochu moc zavedený do extrému, nebylo to pro mě příliš uvěřitelný, a to mi dost kazilo zážitek. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Dobrý film na téma "jak si dojebat život během pěti vteřin". Dobrá hudba, kamera, docela neokoukaný vývoj událostí. Překvapil mě Rupert Grint, který ukazuje, že ze škatulky Harry Potter se dokáže v pohodě vyhrabat ven. Líbila se mi ta prosvítající sociálněkritická hořkost, inu země původu se nezapře. Na druhou stranu mě štvalo několik do očí bijících nelogičností, jako třeba nesmyslná autonehoda (Grint mohl přeci kdykoliv zastavit) nebo chybějící hudba na oné megapárty. Celkově docela příjemná teenagerovina, až na to, že toho týpka z Misfits jsem měl celou dobu chut pořádně skopat :). ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Rupert Grint (Malachy) údajne hovoril o scéne plnej sexu zdržanlivo, no nevadilo mu to ak videl túto scénu spolu so svojimi rodičmi na DVD ukážke. (Flipper)

Reklama

Reklama