Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento pořad běžel v době, kdy byl šéfem TV NOVA Vladimír Železný, který ho zároveň i uváděl. Originální byl jeho pozdrav: "Dobrou chuť, pokud zrovna obědváte." Dozvěděli jsme se vše o novinkách, které nás čekají v nejbližších dnech v TV. Vladimír Železný zde diskutoval i o politice a jiných věcech. V roce 2003 byl tento pořad nahrazen jiným a ten se jmenuje Volejte NOVU. (duklak2)

(více)

Recenze (219)

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonalá ukázka síly mediální manipulace a smutný doklad toho, že zručný a bezskrupulózní intelektuál disponující neomezeným přístupem k pákám moci je schopen na vařené nudli utáhnout téměř celý národ a před zraky všech ukrást největší komerční televizi v zemi a ještě přesvědčit své věrné ,,novácké" stádo, tedy diváky, občany této země, že krádež není krádeží, ale záchranou ,,rodinného stříbra" před chamtivými Američany... Téměř neuvěřitelné... ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to byl ve své době odvážný pořad a nápad, aby generální ředitel tv měl svůj vlastní pořad, kde zodpovídá otázky (byˇty byly hodně dobře vybrané, aby se pani Železnému hodlily do krámu a vybudoval si svou vlastní politickou image). Ze začátku dobré a zajímavé, časem však sterilní, nudné a hlavně čím dál tím víc do očí bijící propagandou osobnosti pana Železného. ()

Reklama

Dadel 

všechny recenze uživatele

Anebo "odpad!", záleží na úhlu pohledu. Dlouho jsem se rozhodoval, ale kdybych dal odpad, musel bych sám sobě vysvětlovat, proč jsem to pravidelně sledoval. Takhle můžu své hodnocení odůvodnit tím, že je to (a to myslím zcela vážně) nejlepší humoristický pořad, jaký N@va za celou svou historii vyprodukovala. Ti lidi jsou tak úžasně blbí! Moje hodnocení nemá nic co dělat s osobou V. Železného, tomu bych ten odpad dal bez přemýšlení. Dále odkazuji na Dan9K, napsal to hezky a já podepisuji:) ()

Rudovous odpad!

všechny recenze uživatele

Teda! Amarcord_1 - arbitr dobreho vkusu na CSFD ctyri hvezdy! Na to se budu muset nekdy podivat. Kde to davaji? Jo youtube! DaViD´82 dalsi nestor CSFD - odpad! Je zajimave jak se hodnoceni deli od temer absolutni nostalgicke adorace po rezolutni zhnusenou negaci. Davam odpad, protoze toho co se ten clovek dopoustil pred zraky celeho naroda byla bohapusta a dechberouci manipulativni drzost. Ale zaroven musim poznamenat ... bylo to fascinujici Vladimire. ZAZO ZATIM ZA 10 MILIARD. Absolutne skvele komentare! : Amarcord_1, Cival , pshimi !!!!!!, Radek99, DaViD´82. A jen tak mimochodem, pane euro posrance jak to tedy bylo s tim svedkem vrazdy milence jednoho nejmenovaneho vrcholneho politika? Eva Holubova by mozna vedela... . http://www.youtube.com/watch?v=MwyPMC0PV_Y&feature=related ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Ve svém konceptu náhodou vynikající nápad, který by v čistém záměru mohl dopomoct k pár vylepšením a větší konektivitě mezi diváky a "jejich" televizí... Jenže se nám to nějak zvrtlo, Železný spíše než naslouchat diváckým tipům umí manipulovat a neustále propagovat (viz ony pověstné koláčové grafy) a tak pořad ztrácel smysl a začal být jen jakousi povinnou výplní nedělního poledne s plně integrovaným, automatickým přáním dobré chuťi, pokud jsme zrovna obědvali... Jedna hvězdička za nechtěnou komičnost 2/10 ()

Zajímavosti (4)

  • Kvůli sporu mezi Janem Vávrou a Vladimírem Železným o tom, kdo bude pořad moderovat, se Železný naboural do vysílání pořadu, když jej moderoval právě Vávra. Samotný pořad trval méně než půl minuty, protože poté, co Vávra přivítal diváky, se na obrazovce objevil text: „Vážení televizní diváci, tato textová zpráva nahrazuje pirátský pořad společnosti Česká nezávislá televizní společnost spol. s.r.o., který nemohl být odvysílán, neboť byl zařazen v rozporu s pokyny společnosti CET 21 spol. s.r.o. Využijte prosím tuto pauzu k občerstvení, za chvíli jsme zpátky.“ (Petr.Penicka)
  • Kvůli tomu, že Vladimír Železný v pořadu komentoval záležitosti spojené s jeho osobním sporem se společností CME, přičemž neposkytoval objektivní a vyvážené informace, bylo roku 1998 vedeno řízení o odebrání licence provozovateli TV Nova společnosti CET 21, ve které byl majoritním vlastníkem. Řízení nakonec bylo zastaveno, přesto byl po nějaké době opět napomenut. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama