Reklama

Reklama

Taxík

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Česko, 2008, 28 min

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor), Monika Absolonová (moderátor), Tomáš Matonoha (moderátor), Vojtěch Kotek, Tereza Kerndlová, Pavel Zuna

Obsahy(1)

V pořadu Taxík nastoupí nic netušící lidé do zdánlivě obyčejného taxíku a najednou zjistí, že jsou v televizním pořadu! Při jízdě mají možnost odpovídat na moderátorovy otázky a vyhrávat hotové peníze. Jsou-li úspěšní, tak na závěr cesty dostanou svoji výhru. Pokud ale zodpoví špatně příliš mnoho otázek, jsou z taxíku vysazeni, a to kdekoliv! Taxík je prostě jediné taxi, které vám zaplatí! (Česká televize)

(více)

Recenze (222)

mh.mail 

všechny recenze uživatele

50% - Soumrak českých televizních soutěží nastal již mnohem dříve, takže dnes musíme vzít za vděk formáty jako je „Taxík“ nebo „AZ-Kvíz“. Nic jiného, co by se alespoň trochu blížilo pojmu „vědomostní soutěž“, totiž v současné době neexistuje. A mám takový neblahý pocit, že už ani nikdy nebude. Diskuze o důvodech nejspíš přesahuje rámec komentáře. ()

Bila_pani 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět, sympatický Aleš Háma a ještě se k tomu člověk něco dozví, nebo naopak uchlácholí svoje ego, že ví něco, co ostatní ne... Jenom mi vrtá hlavou, jak se Aleš dokáže soustředit na dopravu, na otázky a na cestu - přece jenom už s Taxíkem projezdil dost měst a v každém se musí vyznat, to tam má nějakou navigaci nebo tak dobrý orientační smysl?... ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Hlášky páně Hámy jsou někdy tak suché, že se divím, že se mu ještě z toho nezadřel motor. Brzy jsem ale zaplakal a zavzpomínal po řečech páně Hámy i páně Matonohy, neboť s nástupem Továrny na absolutno to šlo úplně do rekta. V tiché vzpomínce na staré dobré časy televizní soutěže zkusme štěstí alespoň ZDE. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Ze začátku poměrně divné až místy ubohé, nicméně časem si na to divák buďto zvykl a nebo se to nějak vylepšilo a bylo to i zábavné i poučné :) Nicméně časem to nějak opadlo a už ani nevím, jestli se to vysílá nebo ne. Nejzajímavějším moderátorem byl Aleš Háma, Matonohu si ani nepamatuji a Monika Absolonová působila poněkud křečovitě. A jestli to skončilo, tak asi v pravý čas, než se to stihlo zbytečně zprofanovat a okoukat. ()

pan_buh odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná hovadina ve který předem vybraní "náhodní kolemjdoucí" nastupujou do taxíku polepenýho logama soutěže, na střeše to má kamery a oni se tváří děééésně překvapeně, že to jako netušili.... jen teda s tím rozdílem, že předem museli s produkcí podepsat smlouvu a peníze cash musí hned po vystoupení odevzdat aby pak dostali zdaněnou částku na účet. A Háma se pak šklebí do kamery jakože je to supr soutěž.... No je to stejně ulhaná šaráda stejně jako nynější ČT, hlásná trouba politických jelit. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (24)

  • Je možné všimnout si, že peníze vyhrávají soutěžící většinou až po prvních dvou "kolech". (fiLLthe3DD)
  • Jeden soutěžící podal na Aleše Hámu trestní oznámení, že se nevěnuje plně řízení, ale soutěži. Policisté toto trestní oznámení prověřili a ze záznamů zjistili, že se Háma skutečně dopustil dvou přestupků. (juta)
  • Za jeden natáčecí den se původně stihlo z úsporných opatření „vyzpovídat“ i dvanáct soutěžících. Pozdějí to bylo okolo sedmi až osmi. (juta)

Reklama

Reklama