Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zuzana Bubílková se vrací na obrazovky prostřednictvím Televize Barrandov. Můžete se těšit na osvědčenou školu politické satiry v podobě, která oslovuje diváky napříč generacemi. S ironií a nadsázkou nastaví nekompromisní zrcadlo českým politikům. Vedle glosování aktuálních událostí uplynulého týdne si Zuzana Bubílková bude zvát do každého pořadu jednoho hosta, kterého podrobí takřka křížovému výslechu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Že jsou politici na zastřelení to ví každej ale Zuzano tohle opravdu ne! Bez Šimka si jako ryba bez vody..Bejt tebou tak bych si sbalil ty své fidlátka a jednou pro vždy bych své působení v ČR ukončil a jel třeba za tou svou legendární tetičkou...Humor pro koho? Nevkusné, trapné, otravné. TV Barrandov nato snad časem přijde že to nebude to pravé ořechové:-) Jednoznačně odpad! ()

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Je vidět, že v dvojici se Šimkem dělala Bobo fakt jen to křoví. Když k tomu připočtu fakt, že její děsně nepříjemný pištivý hlas mně vždycky sral, tak z toho nemůže vyjít žádné jiné hodnocení. Ona se holka tak strašně snaží: Ale vždycky z toho vyleze trapná křečovitost, které musejí pouštět umělý smích. Být to na živo, tak je v divadle hrobové ticho. ()

Reklama

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Když slyším, jak Bubílková mluví - a ona opravdu mluvit neumí!!! - je mi špatně. Ona tak divně seká slova, že její věta nezní jako věta ale jako sled výkřiků...a navíc, to co říká, se u nás s odpuštěním označuje jako: "Padají ti z huby ho*na!". Je mi jí líto, že ze sebe ve svém věku dělá šaška. Proboha, ať se na sebe někdy koukne a sbalí to! Humus a trapnost nad trapnost. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zuzano Zuzano…měla si tohle opravdu zapotřebí…? Je smutné, že nedokázala pochopit, že tohle její satirické hašteření už prostě nikoho nebaví. Zlaté časy jsou nenávratně pryč, Miloslav Šimek bohužel odešel do hereckého nebe a teď musí s pláčem sledovat, jak jeho bývalá parťačka tvoří jednu smradlavou sračku za druhou a šlape po tom, co společně kdysi vybudovali…Jenže je potřeba se nějak živit a Televize Barrandov je přeci známá tím, že točí a produkuje většinou jen samé sračky… ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

____ skvělé 4* za ---- Trefné, politicky zvrácené, z politického pohledu znechucené, o to lepší, perfektní vtipy. ---- Naše politika asi už dlouho nedostala nafackováno. Ale jen přišla Zuzana Bubílková, vše je jinak. Respekt a úcta k ní. Spolu s Janem Krausem si jich obou vážím právě kvůli tomu, že se nebojí říct názor v televizi, před kamerami. Takové lidi potřebujeme. ____ Česká politika je v prdeli a vždycky tam bude!!! ____ ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama