Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zuzana Bubílková se vrací na obrazovky prostřednictvím Televize Barrandov. Můžete se těšit na osvědčenou školu politické satiry v podobě, která oslovuje diváky napříč generacemi. S ironií a nadsázkou nastaví nekompromisní zrcadlo českým politikům. Vedle glosování aktuálních událostí uplynulého týdne si Zuzana Bubílková bude zvát do každého pořadu jednoho hosta, kterého podrobí takřka křížovému výslechu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

Entity odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších pořadů, které jsem kdy viděla a to už je co říct. Nedá se na to koukat a ani poslouchat, paní Bubílková se kvůli svému zvláštnímu způsobu řeči (kulometná palba zřejmě z čtecího zařízení s protahováním různých slabik uprostřed slov, poté prudký nádech, nadzdvihnutí obočí, znovu kulomet) u mě zapsala jako jedna z osobností, které hned přepínám, jakmile se objeví na obrazovce. ()

Dreadd

všechny recenze uživatele

Když zemřel pan Šimek, bylo na čase (z úcty k němu) najít si jinou práci, protože od té doby úroveň politických satir, které moderuje Zuzana Bubílková, jenom klesá. V tomto pořadu, mylně označeném jako komedie ze sebe paní Bubílková chrlí jakési "vtipy", kterým se hned sama zasměje. Ovšem televizní pořady by měly bavít hlavně diváky. ()

Reklama

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Když slyším, jak Bubílková mluví - a ona opravdu mluvit neumí!!! - je mi špatně. Ona tak divně seká slova, že její věta nezní jako věta ale jako sled výkřiků...a navíc, to co říká, se u nás s odpuštěním označuje jako: "Padají ti z huby ho*na!". Je mi jí líto, že ze sebe ve svém věku dělá šaška. Proboha, ať se na sebe někdy koukne a sbalí to! Humus a trapnost nad trapnost. ()

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Je vidět, že v dvojici se Šimkem dělala Bobo fakt jen to křoví. Když k tomu připočtu fakt, že její děsně nepříjemný pištivý hlas mně vždycky sral, tak z toho nemůže vyjít žádné jiné hodnocení. Ona se holka tak strašně snaží: Ale vždycky z toho vyleze trapná křečovitost, které musejí pouštět umělý smích. Být to na živo, tak je v divadle hrobové ticho. ()

havLord odpad!

všechny recenze uživatele

WOW. tak tohle je pravý kariérní BAHNO ... rochň rochň rochň... aneb podívejme se, kam až kdysi *relativně* úspěšnej člověk může klesnout a buďme rádi, že jsme rádi! Papundeklový kulisy, stůl a židle z europamobel a pracovní plocha: kumbál 2x2 metry. Ubohost, amatérismus nejhrubšího zrna ... Bubílkové politická rádobysatira je trefná jako zbla. Holt Zuzka neměla soudnost, když si myslela, že to pujde i bez Šimka ... ale nejlepší je stejně ten umělej smích, to je zase dobrej fór. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama