Reklama

Reklama

Kotel

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show / Publicistický
Česko, 1998

Obsahy(1)

Diskusní show vysílaná na TV NOVA. Michaela Jílková si do každého dílu pozvala nějakého politika a lidé mu kladli otázky. Pořad se začal vysílat v roce 1998. V dnešní době už se nevysílá. (duklak2)

Recenze (116)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Mnohdy běžní lidé vystupující v tomto pořadu byli mentálně tak zaostalí, že to vyrovnávali jen vulgaritou a nepodloženými urážkami. Odvaha politiků, kteří sem šli musela být velká. Ať to jsou sebevětší zloději, lháři a tuneláři... ať byli sebevíc zkorumpovaní, tak zde špatností svého charakteru stáli sobě rovným. Gladiátorská aréna bez pravidel, bez úrovně a ve výsledku bez hlubšího smyslu. ()

Carlinhos odpad!

všechny recenze uživatele

Psycho. Občas nechtěně zábavné díky neuvěřitelnému primitivismu zamindrákovaného publika, ale jinak totální žumpa v čele s paní kotelnicí. Docela se divím těm, kteří přijali pozvání, protože mohli přijet vyzbrojení nezpochybnitelnými argumenty, ale plebs a Jílková si stejně pořád hystericky jeli to svoje... ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Vždycky se mi líbilo, jak je Michaela Jílková bezmocná :-D Jediné co poutalo na ní trochu pozornosti byly prsa a většinou výstřední šaty :-D ... taky jsem se mohl vždycky potrhat míchy, když tam dostal mikrofon nějaký důchodce, který sotva mluvil, nebo koktal nebo mu málem vypadla zubní protéza a po vyslovení jeho názoru následoval bouřlivý potlesk a fandění :-D trochu to připomínalo fotbalový zápas. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Kolikrát opravdu hodně pokleslý pořad, který až rituálním způsobem ovládala paní Jílková, která tu byla jak v aréně a kolem ní samí rozvášnění a pekelně nabroušení lidé ze všech sociálních vrstev. Kolikrát rozvášněné, pískající, navzájem se překřikujíc publikum nezkrotila ani ona, kolikrát došlo skoro na rvačku, kolikrát dala někoho ostrahou vyvést ap... Cokoliv však kotelnice řekla, to bylo svaté a plebejské publikum to vždy řádně ocenilo frenetickým potleskem...Když už zábava tak asi nějak takhle: http://cz.youtube.com/watch?v=DW5I34n6_N4 ()

G04T odpad!

všechny recenze uživatele

Tak todle je žumpa. Viděl jsem díl se Sládkem a musím říct, že takový hovada v publiku to svět neviděl. Nedávno jsem viděl rozhovor s Landou, kde se ho moderátor ptal v čem byly devadesátky jiný. On odpověděl, že například nebyly nálepky. Tenhle pořad jeho odpověď naprosto popírá. Říct, že Sládkova strana je neofašistická, to snad ani není možný. V tý době Češi věděli hovno co je nějakej fašismus. Sládek tam ty všechny "sfetovaný anarchisty" jak on sám řek totálně argumentačně rozbil. Krásný vidět, jak si tam z nich Sládek dělal prdel. Hovada z publika mluví o demokracii ale když někdo souhlasí se Sládkem tak patří ke tzv. Sládekjugend - až mi bylo trapně za to hovado. Jílková ať třeba chcípne. Totálně zmanipulovanej, zaujatej pořad vedenej naprosto neprofesionální krávou, která z Novy přeletěla na ČT a je tam doteď. Za tu dobu se nikam neposunula a ještě k tomu je hnusná. ()

Zajímavosti (2)

  • Formát Kotle prý vymyslela sama Jílková, která chtěla se svým výrazně dominantním vzezřením vytvořit konečně dostatečnou konkurenci českým politickým diskuzím. [Zdroj: Refresher.cz] (Duoscop)
  • Do jedné z epizod pořadu si pozvaný poslanec a předseda Sdružení pro Republiku - Republikánské strany Československa PhDr. Miroslav Sládek přinesl vlastní nápoj, a to prý proto, aby se ochránil před případným pokusem ho otrávit. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama