Reklama

Reklama

Kotel

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show / Publicistický
Česko, 1998

Obsahy(1)

Diskusní show vysílaná na TV NOVA. Michaela Jílková si do každého dílu pozvala nějakého politika a lidé mu kladli otázky. Pořad se začal vysílat v roce 1998. V dnešní době už se nevysílá. (duklak2)

Recenze (116)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Recept na tento nechutný Eintopf je jednoduchý: na sporák dáme kruhovou arénu obehnanou sedačkami, dovnitř nalijeme jednu nesympatickou, agresívní moderátorku s pronikavým hlasem, přikořeníme několika autobusy českých, moravských a slezských buranů (dohlédneme, aby v sestavě nechyběli také chovanci ústavů pro mentálně znevýhodněné), jako hlavní ingredienci vhodíme křivého, prolhaného, slizkého politika (prostě jakéhokoliv politika) a můžeme smažit, dusit, grilovat i flambovat! Poživatelné to nebude, ale i takový Kotel zvratků si najde spokojeného "gurmána". 15% - nevím za co, já to konzumovala vždycky maximálně pár minut, než se mi zvedl žaludek a musela jsem se běžet pomodlit k porcelánovému oltáři. ()

buchannon 

všechny recenze uživatele

Michaela Jílková, jejíž kotel by TEHDY stál za hřích. Tenkrát bych se asi ani moc nezdráhal a zřejmě bych provedl jeho revizi. Dnes už bych na tuto "špinavou práci" určitě poslal dědka těsně před důchodem, kterému by se přitom okamžitě spustil Pavlovův reflex. No nic, nechme kotel kotlem a přejděme ke Kotli. Že to byla neskutečná prdel, o tom žádná, ale přitom mě vlastně hloupost tohoto pořadu, který byl stvořen pro široké intelektuální vrstvy, i urážela. Neustále se opakující schéma: 1. Míšánek nahodil téma. 2. Politik se chytil a začal mlít píčoviny... 3. A teď dostal slovo nějaký důchodce, který položil otázku s naivní vírou jejího smysluplného zodpovězení. 4. Nakonec politik zase začal mlít pantem a slíbil tazateli okamžité vyřešení jeho problému s tím, že se mu bude věnovat ihned po návratu do úřadu a pak spolu můžou zajít na jedno nebo za kurvama, čerta kam vlastně ti politici chodí. A pak že se lidi nedomluví... P.S.: A ani jsem nevěděl, že Mirda Sládek je PhDr.. Zajímavý komentář: heyda ()

Reklama

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála pořadů, kde bylo snad vždycky jasný, že to nebude zas taková ztráta času, bude se něco dít a kde moderátor není jenom směšnou figurkou..Jílková dovedla opravdu skvěle zatopit, a to se potom politici topili:-) A když se do toho přidal nějakej ten buran s tím, že si chce užít svojí chvilku slávy a úspěšně tam prskal, byla to pak zábava k nezaplacení, nepamatuju, že bych se u Kotle někdy nudila..:-) ()

kalan26 odpad!

všechny recenze uživatele

Hlas lidu v politických TV diskuzích? Ne díky. Možná s profesionálním moderátorem, na profesionální úrovni. Nikoliv na hnilobné půdě TV Nova. V mládí jsem to sledoval a fandil "duchaplným" výkřikům hospodských povalečů. Dnes už nikoliv. Nehodnotím (nechtěnou) zábavnost, nýbrž objektivní kvalitu pořadu a ta je nulová. 0% ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečná a trapná exhibice, kterou si Nova naivně snažila vybudovat... hm, snad dojem toho, kdo stojí při chudákovi občanovi? Věřil někdo, že pána politika přinutí k činu chvilka ve studiu s rádoby drsnou Jílkovou a houfem nazlobených lidiček? Maximálně si občánek, trávící večery s Novou, dupne a dá za pravdu tomu strejdovi, co to tomu sviňákovi tak hezky natřel..! Čistě vykalkulovaná show, která bavila snad jen díky své časté komediálnosti. Jako kulisa k hraní Dooma o hvězdičku víc. ()

Zajímavosti (2)

  • Do jedné z epizod pořadu si pozvaný poslanec a předseda Sdružení pro Republiku - Republikánské strany Československa PhDr. Miroslav Sládek přinesl vlastní nápoj, a to prý proto, aby se ochránil před případným pokusem ho otrávit. (JoranProvenzano)
  • Formát Kotle prý vymyslela sama Jílková, která chtěla se svým výrazně dominantním vzezřením vytvořit konečně dostatečnou konkurenci českým politickým diskuzím. [Zdroj: Refresher.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama