Reklama

Reklama

Kotel

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show / Publicistický
Česko, 1998

Obsahy(1)

Diskusní show vysílaná na TV NOVA. Michaela Jílková si do každého dílu pozvala nějakého politika a lidé mu kladli otázky. Pořad se začal vysílat v roce 1998. V dnešní době už se nevysílá. (duklak2)

Recenze (116)

messiah 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších pořadů jaké NOVA vyprodukovala. A lví podíl na tom má nekompromisní a sexy Míša Jílková která topila komukoli napříč politickým spektrem. Oponovat, argumentovat a vůbec proti ní obstát dokázal málokdo. Mimoto přesně tohle lidé chtěli vidět - to, jak to někdo těm tlučhubum který si sami volíme dává sežrat. A Jílková jim to dávala sežrat krásně nevybíravě, díky komerčnímu zaměření pořadu mnohem peprněji než neméně schopný kolega Václav Moravec z veřejnoprávní televize. Kotel byl vlastně taková reality show "poduste svého politika" a pekelně bavil...ostatně o ničem jiném než o zábavě ani nebyl. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Před volbami vstřícný, po volbách systémem jedním uchem tam, druhým ven naslouchající politik uprostřed kotle brunátných křiklounů na pokraji infarktu, co nedají dohromady souvislou větu a do toho mu strká hluboký výstřih pod nos rozvášněná kotelnice Jílková. Jeden z nejlepších zábavných pořadů, co znám.. „Pokud vás něco trápí a chcete příští týden položit otázku politikovi v Kotli osobně, neváhejte, autobusy odjíždí ve čtvrtek 15 hodin z Tábora a Klatov a defibrilátor je na palubě..“ ()

Reklama

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála pořadů, kde bylo snad vždycky jasný, že to nebude zas taková ztráta času, bude se něco dít a kde moderátor není jenom směšnou figurkou..Jílková dovedla opravdu skvěle zatopit, a to se potom politici topili:-) A když se do toho přidal nějakej ten buran s tím, že si chce užít svojí chvilku slávy a úspěšně tam prskal, byla to pak zábava k nezaplacení, nepamatuju, že bych se u Kotle někdy nudila..:-) ()

CheGuevara odpad!

všechny recenze uživatele

Drahá paní Michaelo, díky csfd jsem si konečně mohu s vámi sjednat účty. Váš pořad neměl s novinářskou prací nic společného. Takto se nedá vést jakkákoliv smysluplná debata, natož aby se dalo dobrat nějakého výsledku potažmo nových informací. Veřejné lynčování byť jen slovního charakteru do vyspělé demokracie a ani do jakékoliv novinařiny nepatří. Žumpa, hnis, dekadence a hnus televizní tvorby, tedy ze stáje TV Novy nic nového. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Túto večernú reláciu komerčnej televízie Nova si veru pamätám. Ostrá politická talk-show. Odvážny verejný činniteľ, ktorý prijal pozvanie, musel stanúť doprostred kotla prostých českých voličov a pokiaľ možno zodpoveď všetky ich, často krát zaslepene útočné, otázky. Atmosféra ako niekde na jarmoku. Oprate tejto show pevne držala vo svojich rukách dominantná moderátorka Michaela Jílková. ** ()

Zajímavosti (2)

  • Do jedné z epizod pořadu si pozvaný poslanec a předseda Sdružení pro Republiku - Republikánské strany Československa PhDr. Miroslav Sládek přinesl vlastní nápoj, a to prý proto, aby se ochránil před případným pokusem ho otrávit. (JoranProvenzano)
  • Formát Kotle prý vymyslela sama Jílková, která chtěla se svým výrazně dominantním vzezřením vytvořit konečně dostatečnou konkurenci českým politickým diskuzím. [Zdroj: Refresher.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama