Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vraždící kostlivec postupně zabije, až na jediného vojáka, členy vojenského komanda. Tento přeživší voják zanechá videonahrávku nové pátrací skupině, která má za úkol vraždícího kostlivce vyhledat a zničit. Jak ale zabít někoho, kdo už vlastně mrtvý je? (oficiální text distributora)

Recenze (84)

Ombak▼Penari odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznám se k tomu bez mučení: tenhle film jsem neviděl celý. Pustil jsem si začátek, chvíli nevěřícně civěl a pak začal zběsile klikat filmem a hledat Caspera Van Diena, kterého jsem si v Hvězdné pěchotě, bůh ví vlastně proč, oblíbil. Tím jsem viděl větší či menší dílce z různých částí filmu. Caspera jsem ani nestačil najít a už jsem prostě dál nemohl. Ne, věděl jsem, že se chystám zapnout strašlivé béčko, ale na něco takového se opravdu nedá dostatečně připravit nikdy. Odpad! A jsem si jist, že si ho můžu dovolit dát, ikdyž jsem to neviděl všechno. ()

pend odpad!

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době film, který jsem nepobral. Přízrak - smrťák v kápi na koni zabije každého, na koho narazí. Ani členové z Delta Force nemají šanci. Proč je zabíjí a jak je možné ho zastavit, to ve filmu nenajdete, tedy pokud za vysvětlení nepovažujete vyprávění sjetého Indiána, který mele cosi o nějaké slavnosti, na které dojde k masakru všech přítomných, ale proč? Tu jednu hvězdičku dávám za ženskou část jednotky - tu bych si uměl představit v úplně jiném druhu filmu...Škoda, že přežije jen jedna. Herecké výkony 0, scénář 0, střih nechápu, efekty - pár jich je, nelogičnosti a chyby ve scénáři - mraky. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Další film který se nedá brát seriózně, jinak by si okamžitě vysloužil odpad. Je zde spousta vtipných pasáží, jako například rybář rybařící uprostřed pralesa na vodopádu nebo jiskry chrlící stromy během střelby ze zbraní a špatné herecké výkony s děravým scénářem. Ale uznávám, že jsem se při sledování většinou nudil a stačil by mi možná pouze sestřih těch nějvětších perel někde na youtube. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Posaďte kostru z kabinetu přírodopisu na koně a proti ní vyšlete vskutku elitní jednotku Delta Force, která je ohákla, jako by si zrovna vyrazili do lesa na houby. A skvostná zápletka o indiánském zabijákovi, kterému prolétávají kulky a střepiny mezi žebry, je na světě.. Tvůrci se evidentně inspirovali Predátorem, místy ho i bezostyšně vykradli, ale je to asi jako by někdo viděl v televizi start amerického raketoplánu a pak si šel do garáže udělat ze čtyř dřevěných fošen, pár hřebíků a plynové bomby na vaření vlastní kosmickou loď.. Soupis nelogičností by byl tlustší, než telefonní seznam Jakarty, střih vykazoval zmatenost mouchy v zavařovací sklenici a za vrchol považuji zařazení scén, které evidentně patřily do zcela jiného filmu, ale tady zkrátka přišly vhod. Scházel snad už jen Lundgrenův He-Man v angorském svetru, přesekávající pana Kostřičku vejpůl mečem strážce vesmíru a já jsem přesvědčen, že M.Rooker musel chvílemi dlouze přemýšlet, proč místo povolání herce raději neuklízí přejeté kočky ze silnice.. Řeknu vám, za život jsem viděl více sraček než řidič fekálního vozu krátce před penzí, ale tato "Komedie plná omylů" bude navždy patřit na piedestal těch nejsmrdutějších.. ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Těch pár hvězdiček je snad ze soucitu k tomu tématu, ke krveprolití a k příšerně podanému tématu. Navíc oficiální text distributora, který je uveden pod plakátem filmu, neskutečně lže. Film by měl být odpovědí na v textu uvedenou otázku, jak zabít někoho, kdo už mrtvý je. Konec jsem sice viděl, ale Michael Rooker tam prováděl věci, které jsem ani trochu nechápal. A taky by mě zajímalo, jestli se U.S.Army skutečně do akce obléká tak, jak jsem viděl. Kdyby ke mně přišel někdo, kdo vypadá jako houbař a pytlák dohromady, asi bych mu bez průkazu nevěřil. A nejspíš ani s průkazem. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Původně se film měl jmenovat Cottonmouth Joe. (Yoda666)
  • V Německu je film označen jako komedie, ne jako horor. Reklamní slogan na obalu DVD oznamuje "Zde žije duch Eda Wooda". (hladass)
  • Rybář je nad vodopádem střelen šípem do zad, ale šíp ho zasáhne do hrudi zepředu. (Yoda666)

Reklama

Reklama