foto

Timothy V. Murphy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Anti-Life
Broil
2019 Cuck
In Full Bloom
2018 The Ninth Passenger
2017 Across My Land
Cokoli
No Way to Live
Tragedy Girls
2016 Heaven's Floor
2014 Cesta do Palomy
2013 Frankenstein Theory, The
Osamělý jezdec
To Hell with a Bullet
2012 Lost Angeles
Not That Funny
2011 Amber Lake
2010 Madso's War (TV film)
Super Mac
Treasure of the Black Jaguar
2009 Řezník
2008 Appaloosa
2007 Lovci pokladů: Kniha tajemství
2005 Pit Fighter
What's Up, Scarlet?
2004 Krvavé stopy
Skeleton Man (TV film)
2003 Nezvěstný syn
Red Roses and Petrol
To je vražda, napsala: Keltská hádanka (TV film)
2002 Honorable, The
2001 Dokonalá manželka (TV film)
1999 Doorman, The

TV seriály

2020 Ledová archa (TV seriál)
Nejdřív se změnilo počasí (E01)
2019 Charmed (TV seriál)
When Sparks Fly (S02E06)
2018 Posedlý pomstou (TV seriál)
Carapace (S02E14)
Zatracení (TV seriál)
Dark Was The Night, Cold Was The Ground (E09)
The Goodness of Men (E08)
Westworld (TV seriál)
Les Écorchés (S02E07)
Phase Space (S02E06)
Quantico (TV seriál)
Who are you? (S03E13)
Ghosts (S03E12)
The Art of War (S03E11)
další epizody (5)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Tale of the Seven Keys (S03E01)
2017 Zatracení (TV seriál)
In Wyoming Fashion (E06)
The Emperor of Ice Cream (E04)
Chicago P.D. (TV seriál)
Don't Bury This Case (S04E09)
2016 Code Black (TV seriál)
What Lies Beneath (S02E07)
2015 Grace a Frankie (TV seriál)
Tajemství (S01E11)
Zemětřesení (S01E06)
Pohřeb (S01E04)
Mistr popravčí (TV seriál)
Krev a smír (E10)
Francouzská krysa (E09)
Vyjednávání (E08)
další epizody (9)
Zlatonosná řeka (TV seriál)
Temný případ (TV seriál)
Konečná stanice (S02E08)
Černé mapy a pokoje v motelu (S02E07)
Kostel v troskách (S02E06)
další epizody (6)
Tým Škorpion (TV seriál)
Once Bitten, Twice Die (S01E18)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Possession (S03E04)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Zabiják (S05E04)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vzestup (S05E01)
Pád (S04E24)
Hledaný (S04E17)
Zákon gangu (TV seriál)
Aon Rud Persanta (S06E11)
Huang Wu (S06E10)
Salvage (S06E06)
další epizody (6)
2012 Drsný šerif (TV seriál)
Na temné cestě (S01E02)
Hell on Wheels (TV seriál)
Slaughterhouse (S02E03)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Bait & Switch (S02E03)
Pomsta (TV seriál)
Rodokmen (S02E08)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Drsná procitnutí (S04E06)
Zákon gangu (TV seriál)
Darthy (S05E12)
Orca Shrugged (S05E05)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Official Business (S06E09)
2011 Shameless (TV seriál)
Frank Gallagher: Loving Husband, Devoted Father (S01E07)
Killer Carl (S01E06)
Zákon gangu (TV seriál)
To Be, Act 2 (S04E14)
Burnt and Purged Away (S04E12)
Kiss (S04E09)
Chuck (TV seriál)
Chuck a svatební koordinátorka (S04E21)
Myšlenky zločince (TV seriál)
It Takes a Village (S07E01)
Lauren (S06E18)
Valhalla (S06E17)
další epizody (6)
2010 BlackBoxTV (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Formule (S06E15)
2008 Gemini Division (TV seriál)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S05E06)
Day 5: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S05E05)
2004 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Joel Gideon (S02E05)
2003 Alias (TV seriál)
Chybějící článek (S03E04)
2002 Fastlane (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Oči někoho jiného (S02E09)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1983 Glenroe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky