foto

Timothy V. Murphy

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Across My Land
Anything
No Way to Live
Tragedy Girls
2016 Heaven's Floor
2014 Cesta do Palomy
2013 Frankenstein Theory, The
Osamělý jezdec
To Hell with a Bullet
2012 Lost Angeles
Not That Funny
2011 Amber Lake
2010 Madso's War (TV film)
Super Mac
Treasure of the Black Jaguar
2009 Butcher, The
2008 Appaloosa
2007 Lovci pokladů: Kniha tajemství
2005 Pit Fighter
What's Up, Scarlet?
2004 Krvavé stopy
Skeleton Man (TV film)
2003 Nezvěstný syn
Red Roses and Petrol
To je vražda, napsala: Keltská hádanka (TV film)
2002 Honorable, The
2001 Dokonalá manželka (TV film)
1999 Doorman, The

TV seriály

2017 Chicago P.D. (TV seriál)
Don't Bury This Case (S04E09)
2015 Grace and Frankie (TV seriál)
The Secrets (S01E11)
The Earthquake (S01E06)
The Funeral (S01E04)
Mistr popravčí (TV seriál)
Hlad (E04)
Modla (E03)
Proti všem (E02)
další epizody (4)
Zlatonosná řeka (TV seriál)
Temný případ (TV seriál)
Konečná stanice (S02E08)
Černé mapy a pokoje v motelu (S02E07)
Kostel v troskách (S02E06)
další epizody (6)
Tým Škorpion (TV seriál)
Once Bitten, Twice Die (S01E18)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Possession (S03E04)
2013 Zákon gangu (TV seriál)
Aon Rud Persanta (S06E11)
Huang Wu (S06E10)
Salvage (S06E06)
další epizody (6)
2012 Longmire (TV seriál)
The Dark Road (S01E02)
Hell on Wheels (TV seriál)
Slaughterhouse (S02E03)
Zákon gangu (TV seriál)
Darthy (S05E12)
Orca Shrugged (S05E05)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Frank Gallagher: Loving Husband, Devoted Father (S01E07)
Killer Carl (S01E06)
Zákon gangu (TV seriál)
To Be, Act 2 (S04E14)
Burnt and Purged Away (S04E12)
Kiss (S04E09)
Chuck (TV seriál)
Chuck a svatební koordinátorka (S04E21)
2010 BlackBoxTV (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2008 Gemini Division (TV seriál)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S05E06)
Day 5: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S05E05)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Joel Gideon (S02E05)
2002 Fastlane (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Oči někoho jiného (S02E09)
2001 Alias (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1983 Glenroe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace