foto

Jackie Debatin

  • nar. 24.10.1970 (47 let)
    Alhambra, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Good Mother, The (TV film)
Leading Man, A
2012 Besties
2011 Satin
Walk a Mile in My Pradas
2010 Dicks (TV film)
2007 Škvára
2005 Deal (TV film)
2004 Skeleton Man (TV film)
2003 Svůdníkovo desatero
2001 Amy's Orgasm
Skoč na to! (TV film)
2000 Partneři (TV film)
1998 Mr. P's Dancing Sushi Bar
Suicide, the Comedy
1997 Laws of Deception
Miluju tě, nesahat!
River Made to Drown In
Tři muži v Las Vegas
Útěk z vězení
1996 Ladykiller
Mučivé tajemství
1995 Oddělené životy

TV seriály

2017 Kevin si počká (TV seriál)
Double Date (S01E20)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Decline and Fall (S18E09)
2016 Předstírání (TV seriál)
Spooking It (S03E06)
Vzpomínky (TV seriál)
Shelter from the Storm (S04E09)
Lovci duchů (TV seriál)
Beyond the Mat (S11E15)
2015 Předstírání (TV seriál)
Faking It... Again (S02E16)
Prolhané krásky (TV seriál)
Pretty Isn't the Point (S05E20)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nejhorší možný scénář (S06E01)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Telekineze (S06E15)
2013 Kroll Show (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Finale (S09E23)
2012 Záměna (TV seriál)
Expulsion from the Garden of Eden (S01E15)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Franklin vs. Bash (S01E07)
Talent: The Casting Call (TV seriál)
2010 Na parket! (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vzplanutí hvězdy (S08E12)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Černý pátek (S02E07)
Párty na klíč (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
Unhitched (TV seriál)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Na vlastní oči (S01E04)
Kancl (TV seriál)
Skvělá jízda / Charitativní běh (S04E01)
Večírek na rozloučenou (S03E14)
Veronica Mars (TV seriál)
Jak chudá holka ke štěstí přišla (S03E11)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Cuts (TV seriál)
Slepá justice (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Montecito Lancers (S02E07)
Odložené případy (TV seriál)
Lovec myšlenek (S02E09)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Still Standing (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
7:00 a.m.-8:00 a.m. (S01E08)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Striptýz (S08E08)
2000 Brutally Normal (TV seriál)
Cursed (TV seriál)
Girlfriends (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Trpělivost, paciente (S06E15)
1998 Becker (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Předsvatební chmury (S03E23)
1997 Návštěvník (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Život s Rogerem (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Too Something (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
1992 Kapela snů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace