foto

Nils Allen Stewart

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2022 Snow Moon: Secret World
2018 Bad Company
2016 The Horde
2015 Hope Bridge
2014 Bigfoot vs. D.B. Cooper
Elwood
2013 Jeníček a Mařenka: Soumrak čarodějnic
2010 Brazen Bull, The
Taken by Force
2009 The Least Among You
Řezník
2007 Blizhniy Boy: Ultimate Fighter, The
Generace GEN
Kult
Last Sentinel, The
Lesser of Three Evils
Uncle P
2006 18 Fingers of Death!
Price to Pay
Sebevrazi - Love story z onoho světa
2005 All Souls Day: Dia de los Muertos
Chupacabra Terror
Found (TV film)
House of the Dead 2 (TV film)
Slepá nespravedlnost (TV film)
Šílená láska
2004 50 Ways to Leave Your Lover
Prasklina (TV film)
Skeleton Man (TV film)
2003 Kurs sebeovládání
The Box
2002 Calling, The
Honorable, The
Kaante
Král Škorpión
Neporazitelný
Rishtey
2001 Downward Angel
Gangland
Perfect Fit
Planeta opic
2000 Never Look Back
Vesmírní kovbojové
Warm Texas Rain
1999 Bláznivá jízda
Doorman, The
Hot Wax Zombies on Wheels
Jesse Ventura Story, The (TV film)
Wasteland Justice
1998 Ať to stojí co to stojí
Death Row the Tournament
The Man in the Iron Mask
1997 Absolute Force
Alien Avengers (TV film)
Hollywoodské safari
Mars
Pistolník
Vetřelec 007
1996 Barb Wire
Cizinky ve vlaku (TV film)
For Life or Death
Krvavý sport II.: Konfrontace
Souboj cti
Warrior of Justice
Žoldák (TV film)
1995 Cizinka
Cyber Bandits
Cyber Tracker 2
Pán času
The Demolitionist
The Rockford Files: A Blessing in Disguise (TV film)
Úder pěstí
Živý terč
1994 Aljaška v plamenech
Dvojitý drak
Maska
Muž stínu
Stickfighter
1993 Jeden a půl policajta
Pekelná zóna
Pěst spravedlnosti
Šišouni v New Yorku
1992 Miami Beach Cops

TV seriály

2014 Město žen (TV seriál)
Láska je dlouhá cesta (S05E12)
2005 Dante's Cove (TV seriál)
2000 Lovkyně (TV seriál)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
Words Will Never Hurt Me (S01E09)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Oddělené ložnice (S07E17)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Prvotní křik (S02E02)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Matters of Honor (S03E01)
Melrose Place (TV seriál)
Another Perfect Day in Hell (S03E18)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Odpadlík (TV seriál)
Když jde o krk (S01E17)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky