Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trinásťdielny sovietsky televízny seriál, nakrútený podľa rovnomenného románu A. N. Tolstého. (oficiální text distributora)

Recenze (2)

anderson

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA : ČST 1 = .11.1977 --- réžia českého znenia (ČST Praha) = OLGA WALLÓ, BLANKA NOVÁKOVÁ (8.2.2009) ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele

Jako ukázka toho, jak to vypadalo na konci existence carskéh Ruska to nebylo vůbec špatné. Oba hlavní mužští představitelé sympatáci (inženýr Tělegin a důstojník Roščin - prý typičtí představitelé ruské inteligence za revoluce, keří kloptně poznávaj, kde je jeich místo), ale zaujala mně taky jedna ze dvou hlavních hrdinek - Irina Alfjorová (která mně příjemně překvapila na sovětské poměry až neuvěřitelnou "svlíkací" sekvencí...:-)) , ale co mě zaráží tady v titulcích k seriálu, že zde chybí nejen ona (je de facto hlavní hrdinkou) ale i filmová její sestra (Světlana Pknnová) a druhá hlavní hrdinkaa roněž onen čtvrtý do party -představitel důstojníka Roščna Michail Nožkin. No stane se. Jinak ještěk té Alferové, byla by to bývala ideální Markéta do adaptace nesmrtelného Bulgakovova Mistra a Markétky, bohužel Bortkovi "trochu" odrostla (ročník 1951). ()

Reklama

Reklama