Film byl uveden na téměř dvaceti hororových festivalech po celém světě, včetně Hollywoodu, Kanady, Velké Británie, Mexika, Indie a dalších.
(Bart)
V Seanci se na plátno vrací herec Pavel Nový, pro něhož je to vůbec první filmová role po téměř dvouleté nemoci.
(Bart)
Film získal cenu za nejlepší krátký film v USA (Dark Carnival Film Festival) a Jižní Africe (South African HORRORFEST).
Niktorius
Seance trpí značně přebujelou propagační kampaní (na níž se pocvičili moji zlínští spolužáci z marketingových komunikací), která kolem obyčejného, byť slušně natočeného, studentského filmu rozsvítila auru mimořádného počinu a vyhnala divácká očekávání nepřiměřeně vysoko. Pořád jsem jsem rozhodoval, jestli udělit trojhvězdí, nebo zůstat u hvězd dvou a oprýskaná pointa, definitivně potvrzující, že Seance je prostá originálních nápadů, to rozhodla. _______ P.S: Nějak mi nesedělo to zabírání herců, kdy se jejich oči nacházely těsně u horního okraje záběru.(15.1.2011)
Thomassi
Studentský filmeček univerzity Tomáše Bati o vyvolávání duchů, kde hrají pouze čtyři lidi. A překvapivě je to atmosférické, na studenty celkem zdařile natočené. Příběh je vskutku jednoduchý: mrtvá baronka měla závazek vůči doktorovi, který s pomocí dívky, která umí mluvit s duchy, se pokusí zesnulou vzkřísit. Jak to dopadne, nebudu prozrazovat. Pavel Nový se po delší době objevil před kamerou, což jen chválím. Osmnáct minut uběhlo jako voda.(22.4.2011)
campix
Zajímavý studentský film, který má vhodný základ pro horrorový celovečerní film, který tu u nás v Čechách již dlouho chyběl. Kratičký příběh nepostrádá napětí a má hlavu i patu. Bohužel si myslím, že pro autora bude "celovečerák" velké sousto a atmosféra tolik nevyzní a kvalitního českého horroru se tak těžko v blízké době dočkáme.(29.9.2010)
choze
Při nejlepší vůli průměr nejprůměrnější. Jako bezpečný staromilský horůrek pro postarší lidi, co na horory nekoukají, řekněme. Filmové a hororové fanoušky to pak rozdělí na dvě skupiny: pro jedny to bude nuda bez nápadu, druzí budou nadšení, že v Česku někdo točí horory, které nelížou amatérské dno.(15.9.2014)
D.Moore
Příběh není bůhvíjak originální (to i pár dílů Drákulova švagra bylo nápaditějších), ale čert to vem, když je Seance tak dobře natočená. Na studentský film tedy rozhodně dobře. Atmosféra jedna báseň, lekačky prvotřídní, k tomu všechno slušně podbarvující hudba... Dávám tři a půl hvězdy a zaokrouhluji je nahoru, protože jsem vždycky tak nějak zvráceně šťastný, když se lekám a děsím u filmu, který má lekavý a děsivý být. Seanci doporučuji pustit pozdě v noci a se sluchátky na uších.(17.8.2010)