Reklama

Reklama

Dívka jede sama v autě. Po cestě narazí na mladíka, který potřebuje svézt. Po nějakém čase dojedou do tamějšího baru, jehož majitelka se zdá být milá. Ovšem opak je pravdou. Ta si ochočila zdejší nestvůry, které žijí v podzemí a musí jim dodávat lidskou krev. Začíná boj o přežití. (Beckett51)

Recenze (33)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Po zajímavém začátku přišlo hořké zklamání a já se musel kopnout do zadku. Holka aby se vyhla setkání s motorkářema, tak nabere stopaře, který ji zavede do jednoho zapadlého motorestu. Tam vše nabere nečekaný zvrat.... 15% ()

patrikus odpad!

všechny recenze uživatele

Už jsem se smířil s tím, že na světě existují primitivové, kteří sledují tyto morbidní horory. Ale tohle už fakt nevím pro koho je... ach jo... ()

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal velmi zajímavě a nasvědčovalo to pěknému hororu, dívka cestuje pro ní neznámou krajinou, narazí na stopaře kterého vezme, na ,,gang'' motorkářů a všichni nakonec skončí v buranské hospodě. To je zhruba prvních 10-15 minut, potom postupně začne vylézat na povrch pravda (později i něco dalšího) a v té chvíli to pro mě ztratilo atmosféru a napětí, zkrátka mě to nezaujalo. Příběh to nemělo dá se říct žádný.. lidé o kterých nic nevíme a mutanti, kteří vylézají ze země, aby se nasytili lidskou krví. Kdyby to mělo větší a kvalitnější množství gore, jak se sluší a patří na Francouze, určitě bych šel s hodnocením výš. O hereckých výkonech se hovořit nedá, protože tu v podstatě nebylo co hrát a dialogy byly minimální. Určitě se ale musí pochválit masky příšer, ty byly moc pěkné a je jen škoda, že dostali tak málo prostoru. Konec byl jaksi rozporuplný a z mé strany nepochopený, to už ale musí posoudit každý sám. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Inkonzistentní maglajs, který se ve snaze o jakousi inovaci či zpestření, zformoval do sakra podivné formy, navíc absolutně nestravitelné. Pro příště bych radil zůstat při zemi a neflákat do kupy každou kravinu, byť se to v daný okamžik může jevit i jako dobrý nápad. ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Vím že Francouzské horory se nedají sledovat, stejně jsem tu chybu opět udělal. Nehodnotitelné...tak strašná blbost. Hrozní herci, absolutně debilní námět který nedával smysl včetně několika zvratů...otřesné dialogy, prostě hrozné. 1* za to že znám horší filmy a já nevím... ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Francuzi opat skveli v hororovom zanre,vyborna hrozostrasna,napinava,krvava a brutalna jazda,pri ktorej som sa dokonale bavil...:-) ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

No tak nevím, nevím, ale tohle se teda moc nepovedlo. Nebýt závěrečný půlhodinky tak by to byl pořádnej průser, ale naštěstí to tak na konec není. Jedna věc se tu opravdu povedla a to je ztvárnění nenažranejch potvor- ghoulů, ty vypadaj opravdu skvěle. Na konec se dočkáme i nějaké té akce, někého toho gore efektu a místy celkem ucházející atmosféry takže ty tři hvězdičky s klidným srdcem dám, ale na francouze dost bída, čekal jsem rozhodně víc. ()

petrik11 

všechny recenze uživatele

Myslel som, že dám za viac. Malo to celkom slušný náboj. Po príchode zombíkov začal môj zájem o film klesať a záver bol totálne nepodarený. Ale za snahu a nápad tie tri bodíky sedia. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se to v půlce rozpadlo, ale zase na druhou stranu to bylo třeba zajímavější. V každém ohledu jde o dost netradičně pojaté vícežánrové téma. Přidávám plusy hlavní hrdince Émilie Dequenne. Rozhodně to chtělo rychlejší spád. Celé to bylo trochu „noir“, takže, když k tomu připočtu mé oblíbené gore a neotřelé masky (škoda že tak málo), musím hodnotit v té vyšší hranici. ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem se těšil na film od scénáristů zvráceného Inside a výsledkem bylo velké zklamání. Nejde ani tak o gore scény, ale celémi to přišlo velmi nekonzistentní, splácané a hodně hloupé. Když se objevili zombie tak kvalita filmu klesala tak rychle jak se objevovali noví krvožrouti. Fakt zklamání. ()

Figuto 

všechny recenze uživatele

Tak přátelé, když jsem to ani na podruhé nedokázal dosledovat, tak už to zkoušet nebudu. Hřebík v hlavě a scéna po něm mi docela polechtala žaludek, ale celý film je mi nějak nesympatický. ()

klobasa 

všechny recenze uživatele

Poměrně jsem se na tenhle film těšil, bohužel jsem byl zklamán.Totální absence nějakého scénáře mě asi vadila nejvíce.Některé scény jsou proto fakt WTF!Nevím zda to byl záměr, ale filmu určitě neprospěl.Bohužel ani hnusáci mě ze židle nezvedli, páč kus gumy na ksicht snad dokáže přilepit každej.Ale uznávám, že tato guma byla alespoň hezky tvarovana. :-) Takže když to shrnu, nebejt páru úsměvnejch momentů a neodehrávat se to na francouzským venkově je to skoro na odpad. ()

Reklama

Reklama