Reklama

Reklama

The Horseman

Trailer 1

Obsahy(1)

Australská variace na populární téma pomsty nám v komorním podání přináší příběh otce, do jehož rukou se nečekaně dostane videokazeta s nahrávkou jeho zavražděné dcery. Návštěvou distribuční společnosti hledání pravých viníků smrti mladé dívky teprve začíná. (Ricky_CZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku pouze průměrná revenge jízda, ve které to jde s kvalitou na stopáži 110 minut jako na houpačce. Z filmu je cítit nízkorozpočtovost, což bych úplně odpustil v případě vizuální stránky (gore efekty ponechány fantazii diváka), protože bitek a torture scén je tam požehnaně, ale co velmi pokulhává, je scénář, který nemá dostatečnou hloubku a drajv. To jaksi nevadí, řekněme, v první půli filmu, kdy divák zjišťuje, o co vlastně jde, jenže záhy se střídání žvatlání a prolévání krve stane značně monotónním a zdlouhavým. Herci jsou v pořádku, syrovost (s ohledem na výše uvedené) taky. Škoda, trochu víc na tom zapracovat, mohl jsem teď slušně radovat. 65% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pomsta nikdy nechutnala Sladce! Mrazivý Australský příběh o brutální Pomstě! Hlavní postavaPetr Marshall aneb Hubič škůdců, připomínající mi Liama Neesona Mučí a Zabíjí muže, kteří jsou zodpovědní za smrt jeho dcery! Jeho dcera zemřela hned po té, co natočila Undergroundovéj Porno Film. Scény s násilím jsou drsné a nekompromisní. Ti hajzlové jsou mláceni páčidlem, kladivem, železnými palicemi.. Dále uvidíme ve filmu rozříznuté krky, urvané bradavky a zároveň jejich svaření! Film je celý takový tmavý, tajemný jde z něj cítit špína, celé je to podrtženo super Atmosférou.. No já se bavil Královsky ! ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zas a znovu se budou otcové mstít za své znásilněné, mučené a zabité dcery. Nelze se divit otci, který si od jednoho z pachatelů vyslechne: ,,Jména ostatních jsou vám k ničemu, nikde je nemůžete použít, nikdo vám nepomůže!", že vezme spravedlnost do vlastních rukou. Poslední čtvrtina mi přišla spíše jako sci-fi, protože sice chápu, že nelítostný otec je tak nabitý silou, že by mohl skály lámat, ale přeci jen, tolik ran lze bej újmy přežít těžko...a vláčet se s obří palicí na pokraji života a smrti...asi ne. I když závěrečné účtování mi připomnělo některé staré klasické westerny, v nichž ovšem často současně umřel padouch i hrdina. Přesto za zápasy dávám hvězdu, jelikož kromě šťavnatosti byly vskutku adrenalinové. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Po delším odstupu cítím, že výmluvnější budou 3 hvězdičky než 4. Začnu negativy. Největším problémem je děj. Kdo si potrpí na propracovaný scénář a bohaté dějové linie, bude zde smutnit. Je to totiž jednoduchá přímočará akce, kde v podstatě nenarazíte na nějaké větší překvapení. Tohle bylo samozřejmě nejvíc znát v první půli filmu, která poměrně nudila. Druhým negativem je podle mě kamerový filtr. Dneska je to hodně moderní všude ho cpát, ale ne vždy je to výhra. A třetím docela výrazným problémem je absence hudby. Ta tam buď není vůbec nebo jen hodně střídmě, což zrovna u akčního filmu není v pořádku. Pozitiva jsou jasná. Brilantní herecké výkony, krutost a surovost, rychlý střih, a solidní závěr. Přesto mi tu chybí více propracovaný motiv. Tomu chlápkovi jsem vůbec nefandil a to je škoda. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Dceruška si střihla nějaké to multiotvorové péčko se třemi až čtyřmi melouchařícími mládenci, aby měla na herák, který pak tak trochu nerozchodila a zaprděla do hlíny. To nepochopitelně nasere zpapučovatělého daddyho, jenž na základě porouchaných regresních mechanismů hodí své výchovné chyby na výše zmíněné prcaly, sbalí pajcr, žabikucha a kufr dílenského vercajku, osedlá apokalyptického hřebce a vydá se na trestní výpravu. Na padesátníka je docela ve formě a na Mistrovství světa v otřepávání se z brutálních ran do hlavy by jistojistě získal některou z medajlí! Sem tam mu sice někdo rozřízne břicho nožem nebo mu urve nějakou tu bradavku, avšak on takovýma povrchníma kravinama vcelku pohrdá a sveřepě filetuje celou armádu pětadvacetiletých, osvalených bouchačů, ačkoliv v žádné případě není Brús. Můj verdikt tedy zní: Příjemně hnusně a špinavě natočená, na hlavu postavená pičovina, která ovšem odsejpá jako maligní mozkový tumor. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama