Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejvytrvalejší ze všech televizních magazínů na české televizní scéně vysílá od září 1992. Za předchozích 12 let uplatnilo Buly originální styl hokejové zábavy. První magazín Buly má pořadové číslo 448. Při plánovaném rekordním počtu TV-utkání je možné, že během finále dovrší Buly hranici 500 odvysílaných dílů. (oficiální text distributora)

Recenze (129)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

S přihlédnutím k pořadu, jak se stylizoval v minulosti, bych neváhal s udělením 4*, jelikož jako kluk jsem na něj koukal pravidelně každou sobotu. Dnes ovšem, za účasti "hokejových odborníků" a trapné elektronické tužky, která ve výsledku stejně vůbec nikoho nezajímá, uděluji výsledné horší 3*..............moje hodnocení = 5,5 z 10. ()

Sharlay 

všechny recenze uživatele

Když pominu tu hroznou a trapnou rádoby-hustou-hokejovou hudbu a někdy velice trapné rozbory s elektronickou tužkou, tak mi vyjde celkem solidní hokejový pořad, který je jediný svého druhu u nás, protože jsou všichni paf z fotbalu jehož úroveň (i v otázce jeho televizního prezentování) je v prorovnání s hokejem mnohem nižší a mnohem méně zajímavější a exkluzivnější. Navíc, kvalita komentátorů a redaktorů reprezentovaných především pány Zárubou, Vichnarem a Dusíkem, je vynikající. Díky Bohu za ně. ()

Reklama

bigkarlos 

všechny recenze uživatele

Hokej je nejlepší hra na světě, takže musím dát 5*, byť samozřejmě jisté rezervy ten pořad má. Miláček publika Záruba se opakuje a ani ty jeho čtrnáct dní dopředu připravené "spontánní" hlášky a hrané orgasmy z toho, že někdo sníží z 1:8 na 2:8, to rozhodně nezachrání. Přes hlavu mu přerůstají Jílek a Zamazal, oni dva plus Dusík toho o hokeji vědí každopádně víc, než tanečník Záruba. Ten by se už měl uklidit do Branek bodů jako jeho o málo starší kolega Vichnar. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím.... CSFD?? Ani jedno není P, ne? Tak proc jsou tady pořady? Podle mého to akorát snižuje celkovou úroveň stránky. To je jedna věc. Ale když už to tu je, tak co to neohodnotit?! V naší televizi není lepší sportovní pořad. Nejsem ani tak moc zarytým fanouškem hokeje, i když se sem tam kouknu. Těch posledních 10 let už to celkem uvadá, ale bývala to paráda! Skvělí komentátoři, zlatá helma, program o přestávkách. Teď je to ale hrozné. Elektronická tužka je ta největší hovadina, která mohla do sportu dorazit. Komentátoři už nejsou, co bývali... VÍ--TKO--VI--CE!!! ()

Luky-7 

všechny recenze uživatele

Na Česko asi nejsledovanější sportovní pořad,ale je to jen Extraliga. Takže pro fanoušky plecháren a pro toho,kdo nemá rád show NHL :) Takže pouze průměr,ale když to srovnám s přenosem florbalu,házené,futsalu nebo jiného paskvilu,tak je to to nej v ČT 4 SPORT. Skoro na každej zápas si vsázím co je v TV,tak se alespoň u tohoto průměrného pořadu tolik nenudím. Sázka pochopitelně musí být 1000 Kč a více na match aby to mělo význam vůbec sledovat. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno