Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejvytrvalejší ze všech televizních magazínů na české televizní scéně vysílá od září 1992. Za předchozích 12 let uplatnilo Buly originální styl hokejové zábavy. První magazín Buly má pořadové číslo 448. Při plánovaném rekordním počtu TV-utkání je možné, že během finále dovrší Buly hranici 500 odvysílaných dílů. (oficiální text distributora)

Recenze (130)

kiros179 

všechny recenze uživatele

Vesměs profesionální tým hokejových komentátorů i samotných odborníků (Záruba či Pospíšil jsou opravdoví profesionálové), čím dál větší pokrytí jednotlivých ligových kol, občas zajímavý pořad z hokejové minulosti (v hudebním podkresu od Chicane - tam jsem bezbranný :p). I přes občas zkostnatělé věci jako Radegast index (seriously???) či stále dokola opakující se (tzn. čím více jí sledujete, tím více vás nudí) Zlatá helma je to stále solidní hokejový pořad, který musí každého hokejového fandu bavit. 80% ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

S přihlédnutím k pořadu, jak se stylizoval v minulosti, bych neváhal s udělením 4*, jelikož jako kluk jsem na něj koukal pravidelně každou sobotu. Dnes ovšem, za účasti "hokejových odborníků" a trapné elektronické tužky, která ve výsledku stejně vůbec nikoho nezajímá, uděluji výsledné horší 3*..............moje hodnocení = 5,5 z 10. ()

Reklama

lundgren86 

všechny recenze uživatele

podobně jako většina diskutujících, dnes už při několika přenosech týdně, kdy u některých ani studio v tradiční podobě není, pořad úplně nevyhledávám. Současný model obšlehlý trošku od Hockey Night in Canada ale rozhodně není špatný či nekoukatelný. Ale pět hvězdiček určitě dávám hlavně kvůli dobám minulým, kdy nám přes základní část nabízel pořad jediný extraligový přenos týdně (dohromady 19+utkání hvězd, vysílalo se aspoň jednou z každého stadionu). V první přestávce sestřihy z předchozího dne a tématický seriál (např. o stadionech) a ve druhé okénko do 1. ligy či extraligy juniorů a dorostu. :) Nedělní kolo nám pak shrnulo druhý den ještě hokejovofotbalové Dohráno. Kór v době, kdy měl ligový fotbal na Nově a později i Primě nevalnou prezentaci, tak extraligové 2,5 hodiny v sobotu večer působily dost příjemně. ()

superzurda 

všechny recenze uživatele

Záruba by normálně neměl komentovat národní tým, jeho neustálé stížnosti na rozhodčí, kteří kolikrát posoudí situaci zcela správně, jsou zcela mimo. Jaký asi bude mít vliv uplakánský komentář na malé i mladé diváky, když si bude neustále stěžovat než hledat příčiny v našich luzích a hajích. Jinak pořad, který mi připravil nejeden krásný a adrenalinový podvečer. ()

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Nedokážu přesně říct, čim to je, ale pořad, který jsem před několika lety hltal prakticky každý týden, mi ted nechybí ani když ho nevidím třeba 1/2 roku. Vlastně už jen to play off mě v tý extralize zajímá. Což zdaleka neni jen kvůli pánům ve studiu, samozřejmě, ale nějakej průvan by to asi chtělo... ()

Reklama

Reklama