Reklama

Reklama

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

GMVajgl 

všechny recenze uživatele

Reklama na auta prokládaná přestávkami na reklamu. Recenze působí povrchně. Recenzenti možná byli vybráni na základě nepotismu (jako kamarádi producentů) a ne jako odborníci. Jediný Sršeň působí jako že alespoň ví, o čem mluví. Ostatní se nepouštějí do žádného vysvětlování a předávají divákovi pouze nicneříkající papírové parametry a své subjektivní dojmy a emoce. Snad všechno vždy dostane hodnocení >90%, což je dost podezřelé. Kdo se chce pobavit, tak se radši podívá na Top Gear, který má alespoň nějakou úroveň a jeho redaktoři se nechovají jako infantilní klauni. Kdo chce slyšet znalce a skutečnou kritiku, koukne na videa Martina Vaculíka na youtube. ()

knoxvile 

všechny recenze uživatele

Dá se říct, že to je jediný pořad o autech, který běží v televizi. Bohužel pojetí pořadu je naprosto příšerné. O testovaných vozech se nedovíme skoro nic, maximálně pár blbostí z broužury nebo nějakou naprosto irelevantní pitomost. K tomu si přidáme extrémně rychlé a šílené střihy, kdy každý záběr na auto trvá asi vteřinu, to vám přivodí možná tak epileptický záchvat. Přidejme ještě naprosto hrozný komentář "experta" Pepy, kterému to prostě nevěříte. O autech se tu dozvíte vlastně úplné hovno. Jediný povolaný člověk, který své práci opravdu rozumí a je profesionál, tak to je Pepa AKA "Sršeň" .. ten testuje motorky, které mě zase moc nezajímají. Možná by si zasloužil svůj vlastní pořad. Jediní, kteří v CZ/SK dělají svoji práci dobře jsou pánové Honza Koubek - Meziplyn a Rasto Chvala - Garaz.TV, jejichž pořady mají aspoň nějakou informační hodnotu. ()

Reklama

Tommy.D 

všechny recenze uživatele

Nechapu, proc se tu porad srovnava Autosalon s Top Gearem, vzdyt to jsou hrusky s jablkama. Snad kazdemu je jasne, ze TG je o 5 trid jinde a takove srovnani nema smysl. Expert Pepa je neco jako Babica automobilismu. "Testuje" 5 litrovy diesel a mele o spotrebe, ktera jiste potencialniho majitele zajima. Jede ve spickove verzi auta jako duchodce do kauflandu a keca neco o jizdnich vlastnostech. Zrychleni auta s uz zminenym motorem hodnoti jako "to bude na krizovatce znat". Seriously, dafuq? ()

IronRocky 

všechny recenze uživatele

Pořady o autech mam moc rád, ale bohužel tento zrovna není moc podařený. Můžou za to hlavně moderátoři, kteří se snaží být vtipný a bůh ví co, ale moc jim to nejde. Vždycky mě pobaví informace expert testuje. Většinou jsou zde testy tuctových aut, ale někdy překvapí a autosalón nabídne celkem zajímavý test zajímavého vozu. Škoda, že většinou moderátoři řeší úplný blbosti jako velikost zavazadlového prostoru atd. Shrnutu někdy dobrý a někdy příšerný. ()

Něrpa 

všechny recenze uživatele

Divný pořad. V podstatě panoptikum nesympatických lidí. Ale když testuje Pepa, tak se rád podívám. Ten jediný není sterilní a testování v jeho podání je zábavné. Překousnu ještě Františka, pokud jde o pro mě zajímavé auto a toho motorkáře. Naopak Radek Vrtal je kopyto každým coulem. Navíc v jeho testech je střihač na houbičkách a nůžky opravdu nešetří. Je to takový televizní stroboskop s nudným panákem, ze kterého padají z křesel na zem epileptici. Těžko hodnotit. Pepa by byl mezi 4 a 5. Ale zbytek ansámblu to táhne dolů. Nechat Pepu, sehnat dva nebo tři schopné recenzenty, kteří mají koule a je to dobrý pořad. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama