Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (220)

MiaMoonlight 

všechny recenze uživatele

Jak nemám ráda Miley Cyrus, tak tenhle film si mě naprosto získal i přes její podivnou tvářičku a odporné xichty. Kupodivu nejen teen komedie o zamilovaném létě, ale má to opravdu silný, ač předvídatelný příběh. Nekonec to nebyla ztráta času, jak sem si myslela, díky za to, on toho tu jsou jiné propadáky. Opravdu nechápu, co na tom kdo vidí za odpad... ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

První den jsem si ten film pustil, abych ho po hodině bez výčitek vypnul s tím, že je to nehorázně předvídatelná americká sra*ka. Opravdu, ta první hodina byla úmorná. Druhý den jsem se odhodalal a pustil si konec a ten mě opravdu překvapil. Nedá se říct přímo mile, protože to opravdu chvilkami bylo smutné, ale když už ten film měl alespoň takový konec, tak lepší herci by ho zahráli lépe, ale tihle dva prostě ne. Miley ještě jakž takž ušla, ale ten kluk tam prostě jen byl. Dalo se z toho vytěžit více. ()

Reklama

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná hrůzostrašná příšernost. Drtivá většina filmů zoufale nedokáže překvapit a drží se zažitých postupů a schémat, zde se mi však téměř zvedal kufr. Nucené prázdniny rebelky u nenáviděného otce, trocha ochranářství přírody, románek s místním beach boyem, rebelčina přeměna, konfrontace s bohatými rodiči plážového hejska, tragická nemoc rebelčina otce atd atd. Děs, běs, hrůza... 0% ()

Chen 

všechny recenze uživatele

K Miley Cyrus mám neutrální vztah, nejsem tak zatížen zakořeněnou averzí vůči mladičké zpěvačce, takže mohu prohlásit, že přestože Poslední píseň není vlastně ničím originální, tak jde o povedenou kombinaci romantiky a dramatu, u níž fungují obě roviny, tak jak mají. Herecké výkony nejsou vůbec špatné, Greg Kinnear je skvělý, Liam Hemsworth sympatický a Miley se snaží a docela jí to vychází. Vcelku milá záležitost. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

No téda ! To bylo něco pro mě... romantika a drama pospolu, nejlepší kombinace... Za prvé mám ráda Miley Cyrus, ne díky Hannah Montanně, ale protože má hezké písničky a je mi sympatická. Tady to nebylo výjimkou, hrála velice přirozeně a to se mi líbilo... film měl krásné momenty, hezký příběh, nenudil, svižně plynul, Greg Kinnear skvělý, ostatní role jako malý chlapec nebo Will přidávaly na atmosféře a ta se tu dala krájet. Krásné, příjemné, přirozené, reálné, milé, kouzelné, dojemné, lehké.. Ač je to hrozná situace a nechtěla bych se v ní vyskytnout, protože vím, že bych neměla tu sílu to zvládnout, ale bylo to zfilmováno a podáno tak, že to ve mě něco zanechalo a to si myslím, je asi to nejlepší, co může film udělat. Musela jsem se poslední minuty držet, i když slza zkápla... Ano, je to doják, ano, je to romanťák, ale také je to život a film tohoto typu se mnou vždy zacloumá. Jelikož už mi dochází pozitivní slova a pořád mám sevřený hrudník, slova stačila. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Kolumbijská univerzita a Juilliard sú od seba vzdialené iba 3 míle. (Pat.Ko)
  • Miley Cyrus si meno svojej postavy Ronnie vybrala na počesť svojho starého otca Rona Cyrusa, ktorý zomrel v roku 2006. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama