Reklama

Reklama

Váleční ptáci

(TV film)
  • Česko Hrozba z nebes (více)

Obsahy(1)

Koncem druhé světové války vede plukovník Toller skupinu pilotek na nebezpečnou misi, která má zmařit dodání tajné nepřátelské zbraně. Nad Tichým oceánem je ale zastihne smrtící bouře a havarují. Na ostrově, kde ztroskotali, musí bojovat o přežití nejen s malou posádkou japonských vojáků, ale i původními obyvateli ostrova – pravěkými ptakoještěry... (TV Prima)

(více)

Recenze (53)

gumli 

všechny recenze uživatele

Aj na TV produkciu hodne slabé.V dnešnej dobe by sa to už nemalo stavať.Keby to boli 50.roky,tak to by bolo iné,aj za štyri.Scenár úplne biedny,ešte aj deti v škole by napísali lepší.Zvláštne na filme je,že ženy-pilotky majú stále červené pery od ružu a dokonalé účesy zo 40.rokov.Po toľkých dňoch a stále upravené.Podpriemerný a nie veľmi záživný film. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Ďalšia televízna scifáreň o digitálnych nezmysloch útočiacich na ľudí. Tentoraz sú to nejaké pterodaktyly alebo čosi také. Celé sa to odohráva za druhej svetovej na akomsi ostrove kde spomínané pteropotvory vykopali japončíci. Parta udatných amerických dievčat-pilotiek a pár vylízaných vojačikov vezie japoncom darček v podobe atómovky, ale stroskotajú a musia bojovať s poletujúcimi šmejdami. Pojem TV film je prakticky nadávkou a filmovými fanúšikmi najopovrhovanejším formátom spolu s telenovelami a rôznymi stupído reality show. Nuda bez invencie, chuti a zápachu, sterilná ako hajzle z reklám na antibakteriálne čistidlá. Toto skrátka nedokáže rozpumpovať ani tá atómovka ()

Reklama

igi B.

všechny recenze uživatele

Cituji (přibližně): "...Lejno, Lejno, vstávej Lejno, Lejno probuď se..." ... "...Je konec kapitáne..." Konec citace. (Upozornění igitátora - účastníci tohoto dialogu i mrtvola se střepem zaraženým v nadočnicovém oblouku jsou napudrované vyčančané vojandy během letu vstříc dobrodružství s >válečnými ptáky< ;o))) . . . Jak já >miluju< ten úžasnej toaletní dámsky rozněžněnej ukníkanej pražskočudláckej dablink... . . . Jo, po pětatřiceti minutách jsem to vypnul, páč jen těch lej(e)n je pravda na >čésertéčku< dnes a denně žumpky hupky hafo furt... %-[] - - - P.S. Předpokládám, že vidět tuhle kravinku na dvd s originální zvukovou(!) stopou s titulky a s původním formátem obrazu místo nové (nejen) šašskotelevizácké specilality výřezu z ořezu 1,85:1 –> 4:3 –> 16:9 bych blazeovaně nadělil d.m.s.n. zaslouženou jednu hvězdu, právě za ony čupr vojandy, jaké s vylízaností sobě danou k ulízání doopravdy jsou... ;oP - - - - - (Načato a nedozřeno 29.8.2011 na nočním >jebničkovým (k)análu< , veřejnosrádně proto nehovnoceno /127/, komensrář zde jako dvojace dvaadvacátý - 29.8.2011) ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Buchty ve stíhačkách vs prehistorcký plazy. Tento film mi připomíná podobné projekty z 50. let, neskutečně šílený nápady, špatné herecké výkony, nepříliš vysoké rozpočty, fádní režie, etc. Bohužel není z 50. let, takže nezafunguje nostalgie ke "klasice", samo že triky jsou lepší, než jaký by vypotili tehdejší tvůrci, přesto ani teďka to není bůhví jaký zázrak, akorát tak do slušnější gamesy. Lovů taky na rozhazování nebylo, tudíž jsme než letecké souboje nuceni sledovat, jak se bandu přeživších ztroskotaných amíků, snaží přechcat tlupa rákosníků. Ale na slibovanou atrakci z přebalu filmu, přesto dvakrát dojde a není to špatné, prostě blbiny, o kterých sníme, ale radši je nikomu neříkáme, aby nás neměli za naprostý magory. Škoda jen nudné hudby, blbých herců, papudenklových kulis (ty se však k podobným filmům hodí) a ruský dabing je taky něco. ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Kde brát slova? Tady nebyly polonahé modelky, které touží stát se hvězdami stříbrného plátna ani nic podobného, za co by šla dát jedna hvězdička. Váleční ptáci, ať se snaží navodit atmosféru druhé světové a smysluplné tajné operace jakkoliv, prostě nezvládají jakékoliv budování atmosféry a napětí. K tomu ještě tragické efekty, které se autoři snaží schovat převážně do noci. Rok výroby 1950? Ok, možná, ale dnes? Ani do té vtipné absurdity třeba Mega Shark vs. Giant Octopus tomu dost chybí. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno