Reklama

Reklama

Váleční ptáci

(TV film)
  • Česko Hrozba z nebes (více)

Obsahy(1)

Koncem druhé světové války vede plukovník Toller skupinu pilotek na nebezpečnou misi, která má zmařit dodání tajné nepřátelské zbraně. Nad Tichým oceánem je ale zastihne smrtící bouře a havarují. Na ostrově, kde ztroskotali, musí bojovat o přežití nejen s malou posádkou japonských vojáků, ale i původními obyvateli ostrova – pravěkými ptakoještěry... (TV Prima)

(více)

Recenze (53)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Snímky takéhoto druhu milujem. Dobový dobrodružný príbeh s fantasy prvkami. Tajomný ostrov, záhadné živočíchy, ostrieľaný hrdinovia, krásne ženy. Lenže...lenže to by v tomto prípade musel film kompletne vymeniť minimálne scenáristu a režiséra, ktorý to tu takmer dokonalo zhovadil. Formálna stránka totižto nestojí za reč. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Se sklenkou něčeho ostřejšího to šlo – sledovat. Tohle má s filmařinou společné asi jako smažák s gastronomií. Právě díky alkoholu jsem si nemusel sám před sebou obhajovat, proč na to vlastně koukám. Koho to tam máme tentokrát? Pravěké ptakoještěry? Nejvíc mě bavili načančané modelky, které jdou do boje zásadně s načesanými vlasy a bezvadnou rtěnkou. ()

Reklama

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Buchty ve stíhačkách vs prehistorcký plazy. Tento film mi připomíná podobné projekty z 50. let, neskutečně šílený nápady, špatné herecké výkony, nepříliš vysoké rozpočty, fádní režie, etc. Bohužel není z 50. let, takže nezafunguje nostalgie ke "klasice", samo že triky jsou lepší, než jaký by vypotili tehdejší tvůrci, přesto ani teďka to není bůhví jaký zázrak, akorát tak do slušnější gamesy. Lovů taky na rozhazování nebylo, tudíž jsme než letecké souboje nuceni sledovat, jak se bandu přeživších ztroskotaných amíků, snaží přechcat tlupa rákosníků. Ale na slibovanou atrakci z přebalu filmu, přesto dvakrát dojde a není to špatné, prostě blbiny, o kterých sníme, ale radši je nikomu neříkáme, aby nás neměli za naprostý magory. Škoda jen nudné hudby, blbých herců, papudenklových kulis (ty se však k podobným filmům hodí) a ruský dabing je taky něco. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

"Lejno, Lejno, Lejno, Lejno, Lejno, Lejno...Lejno? Lejno, Lejno, Lejno, Lejno...tak to je konec kapitáne - slečno Smithová, dejte mi granáty seržante".....tyto monstrozní dialogy, následované v rychlém sledu ihned na začátku jasně indikují další hrozbu podobně lobotomicky-geniálních souvětí v další části filmu, takže jdu raději spát...a to jsem si říkal, že zkusím vydržet aspoň 15 minut....jsem slabý................. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Aj na TV produkciu hodne slabé.V dnešnej dobe by sa to už nemalo stavať.Keby to boli 50.roky,tak to by bolo iné,aj za štyri.Scenár úplne biedny,ešte aj deti v škole by napísali lepší.Zvláštne na filme je,že ženy-pilotky majú stále červené pery od ružu a dokonalé účesy zo 40.rokov.Po toľkých dňoch a stále upravené.Podpriemerný a nie veľmi záživný film. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama