Reklama

Reklama

Váleční ptáci

(TV film)
  • Česko Hrozba z nebes (více)

Obsahy(1)

Koncem druhé světové války vede plukovník Toller skupinu pilotek na nebezpečnou misi, která má zmařit dodání tajné nepřátelské zbraně. Nad Tichým oceánem je ale zastihne smrtící bouře a havarují. Na ostrově, kde ztroskotali, musí bojovat o přežití nejen s malou posádkou japonských vojáků, ale i původními obyvateli ostrova – pravěkými ptakoještěry... (TV Prima)

(více)

Recenze (53)

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

To měl být žert? Já jsem nevěděla, jestli se mám smát nebo brečet. Je vůbec možné, že podobné snímky se točí i dnes. Námět bych brala jako počítačovou hru, při ní by byla alespoň nějaká zábava. Z lovu pterodaktyla v zeru by se dalo vykřesat trošku adrenalinu a režisér by mohl posloužit jako velmi vhodná návnada. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Slíbila jsem, že umřu v posteli Clarka Gable, a ten slib neporuším." Tak samozřejmě je to ptákovina, což musí divák očekávat. Akorát ptáci jsou podivní okřídlení dinosauři, co nemají s pterodaktyly nic společného, což je stejně jedno. Američani, Japonci, příšery a tajemný náklad. Navrch družstvo pilotek s nesmývatelným makeupem, co dá vzpomenout na Goldfingera. Plukovník vypadá inteligentně až do epizody s barely, většina účastníků se stává často i dobrovolně potravou. „To je za Hoodsii! Uáááááá!!" Levné triky mi nevadí, že jsou pixelová letadla, budiž, ale kouř z ohně? To je trapné... ()

Reklama

gumli 

všechny recenze uživatele

Aj na TV produkciu hodne slabé.V dnešnej dobe by sa to už nemalo stavať.Keby to boli 50.roky,tak to by bolo iné,aj za štyri.Scenár úplne biedny,ešte aj deti v škole by napísali lepší.Zvláštne na filme je,že ženy-pilotky majú stále červené pery od ružu a dokonalé účesy zo 40.rokov.Po toľkých dňoch a stále upravené.Podpriemerný a nie veľmi záživný film. ()

igi B.

všechny recenze uživatele

Cituji (přibližně): "...Lejno, Lejno, vstávej Lejno, Lejno probuď se..." ... "...Je konec kapitáne..." Konec citace. (Upozornění igitátora - účastníci tohoto dialogu i mrtvola se střepem zaraženým v nadočnicovém oblouku jsou napudrované vyčančané vojandy během letu vstříc dobrodružství s >válečnými ptáky< ;o))) . . . Jak já >miluju< ten úžasnej toaletní dámsky rozněžněnej ukníkanej pražskočudláckej dablink... . . . Jo, po pětatřiceti minutách jsem to vypnul, páč jen těch lej(e)n je pravda na >čésertéčku< dnes a denně žumpky hupky hafo furt... %-[] - - - P.S. Předpokládám, že vidět tuhle kravinku na dvd s originální zvukovou(!) stopou s titulky a s původním formátem obrazu místo nové (nejen) šašskotelevizácké specilality výřezu z ořezu 1,85:1 –> 4:3 –> 16:9 bych blazeovaně nadělil d.m.s.n. zaslouženou jednu hvězdu, právě za ony čupr vojandy, jaké s vylízaností sobě danou k ulízání doopravdy jsou... ;oP - - - - - (Načato a nedozřeno 29.8.2011 na nočním >jebničkovým (k)análu< , veřejnosrádně proto nehovnoceno /127/, komensrář zde jako dvojace dvaadvacátý - 29.8.2011) ()

Ravi odpad!

všechny recenze uživatele

No pokud chce někdo sledovat filmy, kde na pozadí svržení atomovky na Japonsko hrdinové vystelou cestu k patosovému závěru svou krví a těly umrelými zbytečnou smrtí dvěma hlavním hrdinkám, které mají v jakékoli situaci vždy lesk na rty, PROSÍM. Ale pro všechny ostatní budiž tohle varování. Jo, a ješte jsem zapoměl dodat, že k tomu všemu jim cestu neustále bůhvíproč ztěžují ptakoještěři. Hmm ... jednoznačně odpad! ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama