Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dánska akčná historická dráma zasadená do obdobia Vikingov sa sústredí na Helgiho, ktorý sa ako dieťa stal svedkom zničenia svojej rodnej dediny. Keďže bol jediný, ktorý skazu prežil a podarilo sa mu utiecť, ujal sa ho jeho strýko Rurik (Erik Holmey) a vychoval ho ako vlastného syna. O mnoho rokov neskôr sa Helgi (Ken Vedsegaard) už ako mladý muž vydáva na obchodnú cestu do kráľovstva ovládaného vojakmi zodpovednými za smrť jeho rodičov. Keď sa stretne s mužmi, ktorí majú na rukách krv, rozhodne sa pre pomstu. Jeho protivníci sú však nebezpeční a on v rozhodujúcej chvíli natrafí na osobu, o ktorej si myslel, že ju už nikdy viac neuvidí. Dovedie svoj plán do úspešného konca alebo utrpí zlyhanie so smrteľnými následkami? (Incantator)

(více)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na tomhle snímku je na první pohled vidět, jak strašně je špatný, a to jak po stránce technické, tak i filmové a příběhové, na druhou stranu jsem měl pocit, že to někdo dělal s láskou. Tohle je hodně subjektivní pocit, protože ten film je podprůměrný, ale aspoň jsem si říkal, že ti lidé na sebe mohou být celkem pyšní. Nemají na to, aby zaujali širší publikum, ale mohou se tím chlubit. Alespoň v úzkém kruhu svých přátel. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Príbeh chlapca,ktorý ako jediný prežije útok na jeho vikingsku osadu.Ako vlastného ho príjme jeho strýko.Neskôr,keď bude cestovať ako kupec a obchodník,stretne sa s tými istými útočníkmi,ktorý vyvraždili celú jeho osadu.Tento film je skôr rodinný,na mňa pôsobil príliš amatérsky.Nenáročný,nejaké tie vikingské boje,láska,pomsta,pekné vikingské lode.Film vhodný na dáždivé popoludnie s celou rodinou. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová hovadina. Na úvod jsem s úžasem sledoval, jak viking dostihl, znásilnil a umlátil dědka, tak jsem to radši vypnul. ()

Reklama

Reklama