Reklama

Reklama

Panika v městečku

  • Belgie Panique au village (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kôň má narodeniny. Jeho spolubývajúci, kovboj a indián doslova priťahujú problémy a katastrofy. Tentoraz sa rozhodnú darovať koňovi tehlový gril. Internetová objednávka tehál má však následky nečakaných rozmerov. A akoby toho nebolo dosť, počas noci začnú záhadne miznúť múry ich domu. Honba za zlodejmi z vodných hlbín ich zavedie do stredu zeme a do rúk dvoch šialených vedcov uprostred večného snehu a zimy... Podarí sa im získať svoj dom späť? Stihne kôň hodinu klavíra u svojej tajnej lásky, madam Longrée? Vo filme plnom absurdných a originálnych situácií autori rozhýbali klasické plastové postavičky z detských čias. Film vznikol na motívy rovnomenného seriálu. (maryam)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (381)

lamps 

všechny recenze uživatele

Chce to pěknou dávku odvahy postavit celý film jen na nemotorně rozpohybovaných postavičkách. ale jak je vidět, i tak se dá zajistit královská zábava. V těch 65 minutách je napěchováno tolik nenucených a šílených nápadů, že jsem si několikrát vzpomněl i na svoje rané dětství, kdy jsem si takhle nějak hrával s nehybnými indiány a kovboji. Příběh sice nemá hlavu ani patu, ale je tak svižný a správně bláznivý, že si mě po deseti minutách získal a další hodinu mě pobavil tak příjemně, jako bych opět omládl a hrál si já sám. A odteď chci mít za domácího mazlíčka koně! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Vyborný a ujetej nápad udělat pohádku takovýhlem dosti zajímavým a srandovním stylem a vyšla z toho nakonec výborná, skvěle zpracovaná pohádka s vtipným dějem a postavami v něm Kůň, kovboj a indián trojka jeden srandovnější než druhej a i ostatní věci jsou tam dobře udělane prostě celá ta pohádka je fantastická s výbornou francouzskou hudbou. ()

Reklama

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Po skončení filmu jsem si říkal: "Cože, to už to skončilo? Vždyť muselo uběhnout teprve deset minut." Film má opravdu velké tempo a nenechá vás ani na vteřinu vydechnout. Rychlé pohyby, rychlé dialogy ve francoužštině a rychlý spád. U tohoto filmečku mě nejen bavili povedené hlášky, ale i animace. Nebo spíše pohyby a gesta některých postaviček. Takže pokud se nesmějete právě nějakému vtipu, smějete se animaci. Skvělé odreagování po náročném dni. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem na to koukal jak z jara, těch nápadů a hravosti, takovou člověk jen tak nenajde. Nápady jsou samozřejmě náležitě praštěné a celá animace je směsná už z podstaty, kterak figurky divně cupitají :) Ovšem... na to že to má nějakých 70 minut, tak se mě zdálo, že druhá půlka už byla dost o ničem a hrozně se vlekla. 65% ()

bassator 

všechny recenze uživatele

44th KARLOVY VARY INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2009 + 36. LFŠ UH 2010 - AČFK UVÁDÍ - Přehled 2009 / 2010 (Panique au village / A TOWN CALLED PANIC / Panika v městečku) - Tak na tohle jsem v Karlových Varech čekal... Né, že by toho ulítlého letos bylo málo, ba naopak, ale tohle bylo ještě něco extra... Musím film někde sehnat, protože jsem na první shlédnutí určitě přehlédl mnoho geniálností o které bych nechtěl přijít... Ke všemu geniální muzika u závěrečných titulků. Jako nejlepší film festivalu nemůžu tuto ztřeštěnost vybrat, ale do mé TOP6 festivalu se dostane určitě. Bravo INDIÁNE, bravoo KOVBOJI, bravooo KONÍKU, bravoooo FRANCIE ... - 95% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Snímek vyhrál cenu diváků na Fantastic Festu 2009 v texaském Austinu. (Terva)
  • Film je natočen podle stejnojmenného seriálu, kde kovboj, indián a kůň vystupují v každodenních pětiminutových skečích. (Terva)
  • Film bol premietnutý v oficiálnom nesúťažnom výbere filmového festivalu v Cannes 2009 a ako úvodný film Medzinárodného festivalu animovaných filmov v Annecy 2009. (maryam)

Reklama

Reklama