Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

Milda003 

všechny recenze uživatele

Abych hodnotil opravdu objektivně musím sve vědomí přenést do mého deseti letého já před 25ti lety, kdy nebyli žádný internety, PC, Smartphone a nešlo si pustit každé vtipné video světa kdykoliv a kdekoliv - ano, možná se budete někteří divit, ale i tak jsme žili. Proto když každou neděli běžel tenhle pořád seděli jsme u něj celá rodina a smáli jsme se věřte nebo ne... Člověk to nemůže opravdu úplně posoudit dnes a dát tomu odpad i když to vidí třeba ze záznamu.. dřív byla prostě jiná doba, asi i jinej humor trošku.. Těžko říct .. Já hodnotím za dobu kdy jsem se tomu opravdu od srdce smál... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Ve své době jsem se díval na tento pořad pravidelně a slušně se bavil. Vyvinula se u mě typická česká vlastnost a součást povahy, a to škodolibost a poťouchlost. Protože tento pořad je víceméně o lidské nešikovnosti a nehodách. I když bych se dnes na tento pořad už nepodíval (i když jej reinkarnuje v jednodušší podobě jedna TV jako součást zpráv), nezastírám, že se mi líbil, takže nebudu ani hodnotit dnešním měřítkem. ()

Reklama

dee-key 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních tele výdobytků konzumní post-listopadové společnosti první poloviny 90. let patří neodmyslitelně k tomu, u čeho jsem jako malý prďola vyrůstal a v době, kdy jsme neměli internet, natož pak YouTube, to byl jediný způsob, jak se kouknout na epic fail držkopády, kočku na skateboardu nebo rodinné trapasy. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si na počátek devadesátých let, kdy tento pořad byl něčím novým a přisával diváky k televizním obrazovkám. Když jsem jej náhodou viděl nyní (2010), spatřil jsem stejné klipy jako před patnácti lety. Vzhledem k tomu, že Hrubeš není extra vtipný a repetetivní zábavu nahoru rozhodně nevytáhne, dávám jednoznačně palec dolů - a ta druhá hvězda je z nostalgie a za těch pár skečů, při kterých jsem se zasmál. ()

BuryGol odpad!

všechny recenze uživatele

Tak z tohohle pořadu mam vředy ještě dneska. 10 let starý rádobyvtipný videoklipy (převážně z Ruska), kterejm se v sále kdovíproč všichni smáli. Jako třešnička na už tak zkaženym dortu byl Hrubeš, kterej podle mě vůbec nevěděl a jeho styl bylo něco strašnýho. Toho bych nenechal moderovat country večer v Horní Dolní, natož cokoli v televizi. Fujtajbl! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama