Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

salahadin 

všechny recenze uživatele

"Jede děcko po dvorku, dostalo k narozkám novou motorku, otec režisér povolil u kolečka matičku, aby si synáček namlátil hlavičku, buch bum bác kop, otec křičí: STOP!, spokojeně kontroluje zbytek ratolesti, zjistil, že si rozlámala všechny kosti. Matka se drží za hlavu, naříká: PROČ!?, otec zvedá kameru: "Neváhej a toč!" ()

L-V 

všechny recenze uživatele

To fakt doteď běží? :-O Eda ještě žije, tak zaplať panbůh pro něj :), ale kde se tam pro krinda vzala Žílková? Pamatuji si, jak tam chodil vítězům předávat poukázky na jazykové zájezdy Jančura - ten už by na to dneska asi neměl čas :), člověk si na tom aspoň uvědomí, jak ten čas běží. :D Jinak novácké Natočto! má základ v podobě otravných home videí úplně stejný a jestli se v pořadu tohoto typu pokouší o antihumorné scénky Rychlý anebo jestli tam předčítá "zaručeně vtipné" anekdoty od diváků Hrubeš mi přijde úplně jedno - obojí je nekoukatelné! ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Pořad po mnoha letech vrátili na obrazovku a nestačím se divit, kam až může spadnout ucházející humorný pořad, na který jsem se za mlada i ráda dívala. Vedle Eduarda Hrubeše přibrali na moderátorskou pozici Veroniku Žilkovou, která má být takovou humornou vložkou a dělat ze sebe totálního idiota. Do toho se nedočkáme žádných nových videí, nýbrž těch starých, ještě točených na ruční kameru. Tři hvězdy dávám za originální pořad z roku 1999. Ten z roku 2010 si zaslouží tak jednu hvězdu. ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

Dívat se na tento pořad se hodilo jen pro těch pár vtipných zahraničních videí. Ta česká, kdy na zazrněné VHSkové nahrávce padne ožralá babička na svatbě na prdel a podobné jiné "vtipné" hrůzy, kde se jim obecenstvo za honorář směje až se za panděro popadají, se mohlo klidně přepnout, ale na na Nováckou příšernost Natočto, s nejtrapnějším Rychlým na světě, je "Tak neváhej a toč!" úplný skvost. ()

killer1992 

všechny recenze uživatele

Další ukázka toho, jak ulítli jsme byli v devadesátých letech. Pravidelné sledování toho, co bysme dnes nazvali fail compilations patřilo k rutině snad každé rodiny. Dnes, zejména díky internetu se už naštěstí takové věci na obrazovkách neobjevují. Jedna hvězda za to, že je to přece jen o něco lepší, než ta Rychlého ulítlost. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama