Reklama

Reklama

V úsilí najít dárce plic pro svou dceru, se manželský pár dostává do nebezpečných vod... Každý den Paul Stanton, úspěšný okresní advokát ze Santa Fe a jeho manželka Diana čekají s novou nadějí, že se najde dárce plic pro jejich dceru Chloe. Dcerka má zřídkavou degenerativní nemoc a je na dlouhém seznamu čekatelů na dvojitou transplantaci plic. Nemoc se zhoršuje a Paul je v zoufalství ochoten riskovat všechno, jen aby zachránil své dítě. Dozví se, že v Mexiku existuje doktor, který by mohl Chloe zachránit. Ale když  za ním přijede, zjistí, že doktorovi dárci jsou vlastně nedobrovolné oběti a jeho činnost je kriminální. Paul se ocitl na životní křižovatce: má zastavit nelegální operace a zachránit tak stovky životů nebo zachránit život své dcery … (TV JOJ)

(více)

Diskuze

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Také myslím, že konec je velmi nereálný. V životě to tak nefunguje.

P.Palec

P.Palec (hodnocení, recenze)

Celkově je to tak na slabší 4 hvězdy, ale za ten blbej naivní konec, dám jen 3.

deckardx

deckardx (hodnocení, recenze)

když už vyzrazujete konec filmu, tak byste mohli aspoň na začátek napsat, že se jedná o spoiler

AK-47

AK-47 (hodnocení, recenze)

Mam skoro rocni dceru, udelal bych pro ni cokoliv,tudiz ten konec je sice krutej ale naprosto nerealnej, zadnej tata by se takhle nezachoval...

veeronika

veeronika (hodnocení, recenze)

Žádný rodič by se takhle nerozhodl...prostě žádný!Tím spíš,když na začátku mu nevadilo v pořadníku předběhnout....Ten konec mě fakt zklamal,ačkoliv to jen přidalo na drsnosti tohoto filmu.

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

Conspi

Conspi (hodnocení, recenze)

Sympatický snímek. Děj má spád a hezké záběry jen podtrhují proměnlivost atmosféry, kterou graduje konec; zmar, nehumánnost, lakotnost, ale na druhé straně lidskost, odhodlání, složitá rozhodnutí a vytrvalost. (V místě, kde si hlavní hrdina u zrcadla ošetřuje ránu na hlavě, se nedopatřením ona rána objevila na pravé namísto na opačné straně spánku. Úsměvné, na okamžik.)

setina

setina (hodnocení, recenze)

Zajímaví snímek.Film naráží na docela smutné příběhy zavražděných dětí a lidí pro orgány.Je také zajímavé ,že se kolem dokola všechno točí kolem hlavní postavy a otec se nakonec rozhodne pro svojí spravedlnost.Erotické scény jsou ,také docela hodně důvěryhodné.

Reklama

Reklama