Jerry CiccorittiScénář:
Suzette CoutureKamera:
Norayr KasperHudba:
Robert CarliHrají:
Kathleen Robertson, Reda Guerinik, Paul Doucet, Jean-François Blanchard, Michael Ironside, Kaniehtiio Horn, France Viens, Shawn Baichoo, Jennifer Séguin (více)Obsahy(1)
Inspirováno skutečnou událostí. Tento film vypráví hrůzostrašný příběh o závodu s časem. CSI a FBI společně skládají mozaiku z informací, která je vede k ozbrojenému extremistovi ve Francii a hlavní buňce teroristů v klidné ulici Montrealu. (oficiální text distributora)
Bože... profesionálny záťah na teroristov a oni nezaistia všetky východy z budovy. Michael Ironside je tu len v úlohe reklamného pútača na film. Celý dej je predvídateľný od začiatku, sklamaný arab ktorého zneužijú zlí, zlí moslimskí teroristi. Kanaďania asi fakt nevedia točiť tento druh filmov. ()
Nejde o dokonalý film. Občas je dej pritiahnutý za vlasy, ale dokázal som ho dopozerať, takže dávam 40%. ()
Pre mňa veľmi príjemný film ktorý vykresľuje veľmi populárnu tému dneška, a to: Svetový terorizmus! :(......55% ()
Od prvého momentu je zjavné čoho je tento film hodný a dobodky napĺňa svoje zaradenie: TV filmu. Škoda len, že kanaďania pozabudli do snímku vniesť napätie a väčšiu dynamiku. A tak sa stalo, že jediné nad čím sa človek pozastaví po dopozeraní Teroristu od vedle je to že ide o snímok inšpirovaný skutočnosťou - čo mu potom dodáva aspoň trošku lesku. ()
Photo © Canadian Television (CTV)