foto

Chris William Martin

  • nar. 17.1.1975 (42 let)
    Burnaby, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Murder Unresolved (TV film)
Věčně mladá
2008 Neklidný (TV film)
Teorie chaosu
2007 Vetřelci vs. Predátor 2
2005 Intelligence (TV film)
Nebezpečná sopka
2004 DeMarco Affairs (TV film)
Pomsta ženy středního věku (TV film)
2003 Emile
Hotel (TV film)
2002 Sladkých sedmnáct
2001 Lola
Tajemný ostrov (TV film)
1999 Dangerous Evidence: The Lori Jackson Story (TV film)
Johnny
1998 Someone to Love Me (TV film)
1997 Všechny minulé zimy (TV film)
1996 Home Song (TV film)
Susie Q (TV film)
1995 Beauty's Revenge (TV film)
1994 Bezmezná posedlost (TV film)
Moment of Truth: To Walk Again (TV film)
Surové hry (TV film)
1993 Rodina cizích (TV film)

TV seriály

2016 When Calls the Heart (TV seriál)
A Time to Speak (S03E03)
2015 Motiv (TV seriál)
Očistec (S03E10)
2014 Upíří deníky (TV seriál)
Black Hole Sun (S06E04)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Epitaf (S01E13)
Upíří deníky (TV seriál)
You're Undead to Me (S01E05)
Family Ties (S01E04)
The Night of the Comet (S01E02)
další epizody (4)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Závodník v bahně (S03E10)
2007 Heartland (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ztráty a nálezy (S05E09)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Zmrzlý na kost (S06E05)
Naruby (S06E03)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Lincoln Heights (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 Robson Arms (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
North Shore (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
2002 Tom Stone (TV seriál)
1999 Amazonka (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Traders (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 Sokolí oko (TV seriál)
1993 Madison (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1990 Hillside (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace