Reklama

Reklama

Pýcha národa

  • USA Nation's Pride
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Válečný
USA, 2009, 6 min

Obsahy(1)

Fiktivní trailer k neexistujícímu filmu, uvedenému v Tarantinově Hanebných panchartech. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Tak originální bonbónek sem fakt nečekal! Na ploše šesti minut nedokáže nudit a Eli nám servíruje jeden kill lepší než druhej a občas proloží výbornym vtípkem. To vše s naprosto vážnou tváří Daniela Brühla, zmítanou všemožnýma emocema. Navíc má Zoller snad ještě větší body count za minutu než John Rambo v do Pekla a zpět. Maximální zábava... A "Making of" taky stojí za vidění. Nejlepší bonus z panchartího dývka. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Nebýt Hanebných panchartů tak opravdu neví, co bych si o Pýše národa mohl tak myslet (snad to, že Eli Rotho si asi rád hráje na nácka, byť má ksicht výstavního obyvatele gheta v Polsku v roce 1942:-)). Takto to beru jako bonbonek skvělého filmu a důkaz, že Tarantino má svého psíka Rotha opravdu rád a snaží se ho co nejlíp prostrčit k režírování. Takže Pýcha národa je prakticky filmem o jejich nesmrtelném přátelství, které snad nedopadne jak kamarádičkoství Hitlera a Röhma-http://cs.wikipedia.org/wiki/Ernst_R%C3%B6hm ()

Reklama

Trinculo 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejde jinak než dát maximum. Tenhle filmeček se očividně vysmívá opusům jako je Vojín Rayan a Band of Brothers a podobně. Ne, že by na těch příbezích bylo něco špatného, ale prostě ty kýble prvoplánového patosu a hry na city, jsou občas k nevydržení a stejně tak poslouchat ty lidi, co u toho prožívaj zaručeně pravé emoce nad zaručeně skvělými hrdiny. Skvělý hrdinové jsou jen v propagandistických filmech, tak to tu máte z té druhé stránky ... haj hou ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Ehhh.. A to mělo být co? Brühl coby übersniper kosí z kostelní věže kdesi v Itálii zástupy Amíků. Používá k tomu normální pušku bez optiky... Amíci chtěj věž odtřelit, ale hlavní velitel ji hájí coby slavnou památku a tak to na věž perou všichni jen z thompsonů až renesanční omítka lítá... A Brühl je kosí a kosí až je dokosí a je konec... Na trailer je to moc dlouhé, na ostatní moc krátké. ...Tarantina jsem ve filmu nezaregistroval. * * ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Hanebný pancharti jsou skvělým filmem a tento film ve filmu určitě stojí za zmínku a neměl by uniknout především fanouškům tohoto filmu. Pokud mám hodnotit jen tento kraťas, tak musím říct, že to je dobrá práce, která přináší fajnovou akci i komické situce. A hlavně ta poslední slova jsou nám dobře známá a mají sílu, že? ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama