Reklama

Reklama

Písečná smrt

(TV film)
  • Kanada Sand Serpents (více)

Veliteľ amerických špeciálnych jednotiek Richard Stanley (Jason Gedrick) sa spolu so hŕstkou svojich najlepších ľudí vyberie podľa rozkazu preskúmať akúsi baňu hlboko v srdci afganskej púšte. Na ich veľkú smolu sa však zakrátko nielenže ocitnú v zajatí na všetko odhodlaných bojovníkov Talibanu, ale o niečo neskôr i na... Jedálnom lístku obrovitánskeho prehistorického púštneho červa! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zápletka: Do první poloviny nezajímavá (čekal jsem furt na monstra), pak nesmyslně přebitá akce, pak zase nic a pak gradující finále. Monstra: S červíkama jsem se mnohokrát nesetkal, takže opatrný palec nahoru. Herci: Odpovídá tomu fakt, že skoro nikdo ve filmu nepřežije (tady se nebojím spoilerů, tady mi filmu neznalí budou ještě vděční). ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Blbost na kterou jsem se děsně těšil. Filmy typu Tremors mám prostě moc rád Tohle tomu sice nešahalo po kotníky ale i tak se na to dalo dívat. Co mě vyděsilo když jsem viděl cover poprvé bylo to logo. MenEater series je totiž strašně zklamávající firma která má vždycky dobrý náměty ale posere to vždycky provedením. Ne jinak to je tady, ale kvůli mé slabosti dávám 3*. Prostředí kde se film odehrává je pěkné, teda myslím tím že filmy který se odehrávají v nějakých bojištích působí dobře, horší to je ale s efektama. Ty jsou slabé ale co mě totálně vytočilo bylo gore a krev. Skoro ani kapka krve tu není což je strašná škoda protože třeba Tygr lidožrout od stejné firmy tu krev měl. Sice to byla blbost daleko větší ale prostě měl aspon tu krev. Tady červ vždycky slupne obět jako malinu. Co mě překvapilo byl konec, sice to je takový přiblbý hrdinství ale byla to příjemná změna. Pro fanoušky dnešních béček rozhodně doporučuji. ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Mal to byť akčný-vojnový-horor s obrovitánskym prehistorickým červom a namiesto toho sa mi zdalo, že pozerám na telenovelu s komediálnymi prvkami. Toto malo byť americké špeciálne komando na misii v Afganistane? To keď tam berú takýchto týpkov, tak zbohom americká armáda... A keď sa jeden vojak doslova rozplakal nad tým, že mu Talibanci ukradli peňaženku s fotkami svojich dcér..nezdržal som sa smiechu a údivu nad kvalitou scenáristu a hlavne režiséra. Apropo Megačerv.. Nakrútiť jednu scénu s "hlavným predstaviteľom" a nakopírovať ju do jednotlivých scén je ukážka toho ako ušetriť na rozpočte filmu. Tlieskam. Jedna hviezda za celkom slušný filter..:) ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

Američtí pěšáci se nacházejí v odlehlých pouštích Afghánistánu. Zjišťují, že největší zdejší hrozbou rozhodně nejsou povstalci. Po sérii výbuchů se totiž ze země vynoří prehistoričtí gigantičtí červi. Vojáci požádají o pomoc afghánské uprchlíky. Jen ti je mohou vyvést podzemními tunely ze zóny smrti… ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už když jsem uviděl, že za tímto filmem stojí Maneater film series a Syfy mi bylo jasné, že tady rozhodně nepůjde o nikterak kvalitní podívanou (známe přece svoje lidi), takže jsem dle toho přizpůsobil i má očekávání. Tedy téměř nulová – to je vám asi jasné. Nicméně horory s válečnou tématikou u mne mají zelenou, protože jich je jako máku. Navíc mám rád sérii Tremors nebo pověsti ve kterých figuruje Olgoj Chorchoj, takže jsem ve skrytu duše tak nějak doufal, že by mi zdejší obří červi mohli udělat alespoň trošku radost. Vizuálně nebyli červi úplně otřesní, bohužel to se už nedá říci o celém filmu. Většina děje se totiž točí okolo vojáků a dialogů mezi nimi a to už byla úplně jiná liga. Bohužel pralesní. Scénárista se snažil přijít s několika rádoby vtipnými hláškami, jenže ty se zcela míjely účinkem v té záplavě nudných konverzací mezi jednotlivými postavami (jejichž charakteristiky mimochodem taky za moc nestály). Když k tomu připočítám neustále se třepoucí kameru a hromadu hluchých míst, spokojený jsem tedy rozhodně nebyl. Pořád mám ale jistou slabost pro tyhle ty céčkové monster braky, kvůli které se na ně i přesto dívám. Je však potřeba říci, že kvality tento film opravdu moc nepobral a pro většinu lidí tudíž půjde jen o zbytečnou ztrátu času. 30% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama