Reklama

Reklama

Kamarád Timmy

(seriál)
  • Česko Kamarád Timmy ve školce (více)
Animovaný / Rodinný / Komedie
Velká Británie, (2009–2012), 13 h 44 min (Minutáž: 10–22 min)

Série(3) / Epizody(80)

Obsahy(1)

Seriál Kamarád Timmy, který byl natočen pro malé kluky, holky i zvířátka ve věku od 2 do 5 let, kombinuje studiové vysílání s jednoduchými a zajímavými animacemi určenými předškolním dětem. Timmův pestrobarevný svět je originální, vtipný a plný radosti. Příběhy, které mají své osobité kouzlo, malé diváky nadchnou, pobaví, ale i poučí. (TV JimJam)

(více)

Recenze (39)

Saishi 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že někteří uživatelé očekávají v Timmy Time bůhvijaká intelektuální témata zaměřená přinejmenším na podstatu fenomenologie. Proboha, je to pro děti školkou povinné, aby věděli, že v tom nejsou sami a vzali si ponaučení z Timmyho chování :) Mimochodem, scéna, v níž Timmymu paní učitelka vzala vláček a nutila ho jít spinkat mi trhala srdce a připomněla všechny ty školkové "útrapy". ()

Londi 

všechny recenze uživatele

Příběhy jsou pěkné a moc hezky animované, ale má to celé jednu velkou chybu: vůbec se tam nemluví. Z těch zvířecích zvuků a skřeků, které postavičky vydávají, se toho dítě moc nenaučí a já si myslím, že když už by mělo malé dítě sledovat televizi, tak ať si z toho aspoň něco vezme. No, aspoň v tom není žádné násilí.Takže hezké, ale zbytečné. ()

Reklama

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Tady si opravdu myslím, že někteří uživatelé, by měli zvolit terapii: skákání do zdi hlavou napřed !!! Kamarád Timmy má cílové publikum asi od 20 měsíců věku dítěte. Naše mala 21 měsíců, si Timmyho užíva, směje se a napodobuje zvuky zvířátek. Hodně barevné, hravé a zábavné. Tvořeno především pro udržení pozornosti tak malých dětí. Skvělé!!! ()

jaaara 

všechny recenze uživatele

Další výtvor, a dokonce dle mého názoru lepší, než prasátko Peppa, za který se britští tvůrci nemusí stydět (na rozdíl od Teletubbies). Nádherná, minimalistická animace, ta mimika malé ovečky je fakt hustá. Ne nedal jsem si špeka ani panáka vodky z likérky Drak ;-) Výborná a neškodná zábava pro děti 2+. Kdo nepotřebuje zabavit prcky něčím neškodným a zábavným, nepochopí. Timmy rulez! Beeeee! 85% ()

st.lupen 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno, dívat se na tento seriál mě dost nudí. Ale cílová skupina taky není dospělý člověk! Můj dvouletý synTimmyho naprosto zbožňuje a Timmy je pro něj absolutní hrdina, kam se hrabe Bořek stavitel nebo Pošťák Pat. S Timmym se prostě ztotožňuje a Timmy je jeho největší vzor. Můj syn by dal určitě 5* ()

Galerie (193)

Reklama

Reklama