Reklama

Reklama

Cedulky

(neoficiální název)
  • Austrálie Signs
Krátkometrážní / Romantický / Komedie
Austrálie, 2008, 12 min

Obsahy(1)

Jeden z filmů oceněných roku 2009 v Cannes.
Krátký a jednoduchý film o komunikaci mezi dvěma lidmi z dvou kanceláří přes ulici. Film o tom, že najít lásku nemusí být tak těžké, jak se zdá, a že vaše láska může být jen kousek od vás... (Badmaniak)

Recenze (219)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda romantické filmy ... Nemám ráda romantické scény ve filmech, nemám ráda zamilované lidi ani na ulici ... Takže co mě vlastně přimělo podívat se na tento kraťas? ... Vlastně ani nevím ... Každopádně mě Signs opravdu překvapily! Opravdu krásně a vtipně zpracované. Proti takovým filmům opravdu absolutně vůbec nic nemám, dokonce si myslím, že by se měly točit častějc! ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážním filmům dávám šanci proto, že nezaberou příliš mnoho času a často jsou scenáristicky zajímavé. Neočekávám od nich ale nic převratného. To od základů překopaly Cedulky. Takovou emoční mrdu jsem nedostal z desítek jiných filmů a tenhle kraťas mě za dvanáct dokázal rozsekat jako skoro nic jiného, co jsem kdy viděl. 100% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vyfoť si mě." Pak má ten kapitalismus nějak vypadat. Mladí úředníci, místo aby makali na růstu DPH klepáním do klávesnice, tak na sebe dělají přes tvrzená skla ksichty, ukazují si papírky se vzkazy a hrají spolu piškvorky. Mě to hodně bavilo, ale patrně to bylo tím, že si ještě pamatuju dobu, kdy jsem býval nesmělý samotář a čekal, až ho objeví tajemná kráska. On tak sice život nefunguje, ale tentokrát jsem se trochou té neškodolibé radosti nechal dobrovolně zavalit. ()

AnVu 

všechny recenze uživatele

novoten: "500 dní s cedulkou...". - Ze vzdálené kanclářské budovy je to opravdu celá Zoe... Tom Hardy: "Roztomilé, ale možná až moc jednoduché. Něco ve stylu "jak by vypadalo seznámení dvou duší optikou pětiletého dítěte". Nic proti upřímným emocím, ale z té cukrové vaty okolo se mi cukají koutky..." - Pravdu díš... ()

Anchi 

všechny recenze uživatele

Romantika až na půdu! Tohle prostě můžu, navíc Signs jsou tak moc dobře (možná až přehnaně emočně) natočeny a divákovi naservírovány na zlatém podnose plném cukrátek, že si to člověk prožije spolu s hlavním aktérem a neubrání se úsměvu :-) Podle mě, že přesně takhle to v realitě nefunguje, si to zaslouží 5* za naději. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočený k propagaci značky Scweppess, Patrick Hughes to na svých stránkách sám píše. (Akesha)

Související novinky

Třetí Expendables našli režiséra

Třetí Expendables našli režiséra

26.04.2013

Podle internetových klepů se Sylvester Stallone pokoušel ukecat Mela Gibsona, aby zrežíroval The Expendables 3 a vnesl tak do série ještě víc brutality. To ale nevyšlo. Náhradník zdaleka nemá tak… (více)

Reklama

Reklama