foto

Lee Ingleby

  • nar. 28.1.1976 (44 let)
    Burnley, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2029 Hippie Hippie Shake
2017 Bořek Stavitel: Obří stroje
2015 Last Knights
2013 Arbitr
Communion
2012 Best Laid Plans
Úprkem
2009 Doghouse
Láska přes lístečky
2007 Poslední legie
Slečna Marplová: Nemesis (TV film)
The Worst Journey in the World
2006 Žabákova dobrodružství (TV film)
2005 Popravčí
2004 Harry Potter a vězeň z Azkabanu
Ztracený ráj
2003 Master & Commander: Odvrácená strana světa
2002 Impact (TV film)
2001 The Life and Adventures of Nicholas Nickleby (TV film)
2000 Borstal Boy
1999 Dark Room, The (TV film)
Junk (TV film)
1998 Věčný příběh

TV seriály

2019 Criminal: UK (TV seriál)
Jay (E03)
Stacey (E02)
Edgar (E01)
2018 Daleká cesta za domovem (TV seriál)
The Siege (E04)
The Escape (E03)
The Raid (E02)
další epizody (4)
Nevinný (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2017 The A Word (TV seriál)
Same Deep Water (S02E06)
Family Album (S02E05)
Falling (S02E04)
další epizody (5)
Line of Duty (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
Episode 4 (S04E04)
další epizody (6)
Inspector George Gently (TV seriál)
Gently and the New Age (S08E02)
Gently Liberated (S08E01)
2016 Pátý (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
The A Word (TV seriál)
Lost (S01E06)
Goodbye (S01E05)
Sleepover (S01E04)
další epizody (6)
2014 Naše zoo (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Quirke (TV seriál)
The Silver Swan (E02)
The Crimson Field (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2012 White Heat (TV seriál)
Inspector George Gently (TV seriál)
Gently in the Cathedral (S05E04)
The Lost Child (S05E03)
Gently with Class (S05E02)
další epizody (4)
2011 Luther (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
Cena za lidskost (TV seriál)
The Wolf-Shaped Bullet (S03E08)
Inspector George Gently (TV seriál)
Goodbye China (S04E02)
Gently Upside Down (S04E01)
2010 Inspector George Gently (TV seriál)
Peace & Love (S03E02)
Gently Evil (S03E01)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)
Jak běží život (TV seriál)
Inspector George Gently (TV seriál)
Gently Through the Mill (S02E04)
Gently in the Blood (S02E03)
Gently in the Night (S02E02)
další epizody (4)
2008 Crooked House (TV seriál)
Fairy Tales (TV seriál)
Pohřbený zločin (TV seriál)
Inspector George Gently (TV seriál)
Bomber's Moon (S01E03)
The Burning Man (S01E02)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently Go Man (S01E01)
2006 Life on Mars (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
The Street (TV seriál)
2005 Brief Encounters (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
The Lesson (S02E03)
2004 No Angels (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
Coming Up (TV seriál)
Early Doors (TV seriál)
2001 Spaced (TV seriál)
Gone (S02E05)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Fat Friends (TV seriál)
Nature Boy (TV seriál)
1998 Killer Net (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1994 Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)