Reklama

Reklama

Skupina mladých lidí vyráží za turistikou do malebných norských hor. Po chvíli putování narazí na starý opuštěný hotel. Domnívají se, že se jedná o tajemný hotel dle legend opředený zlem. Po vzájemné výměně názorů se nakonec rozhodnou v hotelu nezůstat a vyrazí dál do přírody přespat pod hvězdami. Už je ale pozdě. Někdo nebo něco si nepřálo být rušeno a rozhodlo se to dát skupince opravdu výživnou lekci. (Korbitch)

(více)

Recenze (126)

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Jelikož se děj odehrává před prvním a druhým dílem, je už zpočátku jasných pár věcí ... určitě že útočník na konci přežije, takže takové scény, kdy ho jakože sundají a on někde nehybně zůstane, nejen že neplní účel, ale jsou bezvýznamné. Pak se také bohužel vytratilo kouzlo našeho zabijáka, kdy místo charakteristického krompáče a zahalení v kožešině, má pouze obyčejný hadry a vypadá jako každej druhej vandrák. Prostředí je hezké, stejně jako v prvních dílech, ikdyž sníh tu prakticky žádný není. Každopádně atmosféra i jednoduchost a surovost vražd zůstala zachována a ikdyž je to slabší než předchozí díly, pořád jde o slušněj vyvražďovák. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Po dost slušné jedničce a ještě lepší dvojce se s třetím dílem dostavilo docela očekávané zklamání... Atmosféra, která zdobila předchozí dva díly jednoduše zmizela, vraždy jsou nudné, nenápadité, chování postav pitomé, vrah naprosto nevýrazný... Jedinné co zůstalo, je krásná příroda, ale to je na slasher zatraceně málo... Jak jsem již psal, za mě zklamání... ()

Reklama

raimi 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se nepodařilo udržet vysoký standard předchozích dílů. Kamera je sice pěkná, lokace nádherný a zvuk parádní (což jsem ocenil hlavně u schovávané v srubu), ale je to takový nemastný neslaný . Pamětihodnej je jen jeden mord, což je u takovéhle vybíjené na pováženou. Z hrdinů, mně k srdci nikdo nepřirostl, což tu citelně schází, vždyť sympatické postavy a uvěřitelná chemie mezi nimi, to bylo velké plus jedničky i dvojky. Ty románky tady, byly klasicky béčkový a nijaký, a dívám se, že to spousta lidí, až na jednoho Jarka, postrádá.:) Bez sněhu, bez atmosféry, bez srdce. Severskej průměr. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Zklamání, první dva díly jsou rozhodně nadprůměrné, ale tohle se opravdu nepovedlo. S původní dvojicí to má společné tak možná nostalgický začátek a konec, tedy dohromady asi půl minuty. To mezi tím je bez nápadu, bez atmosféry, prostě zbytečnost. Technicky je to natočené standardně, lesy jsou nádherný, takže dokoukat se to celkem dalo, ale jednou určitě stačí. 4/10 ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Ze sněžného slasheru (moje osobní označení pro slasher odehrávající se v zasněžených horách) se stal lesní. To samo o sobě atmosféře ještě neškodí. Ovšem velkou chybou je absence hlavního hrdiny, se kterým bych se mohla ztotožnit. V jedničce a dvojce to byla Jannicke. Tady chvilku trvalo než jsem vůbec příšla na to, kdo tím hlavním hrdinou má být. A když jsem to konečně zjistila, nedokázala jsem se do ní (to, že je to žena, snad tak velký spoiler není) prostě vžít. Zdá se mi, že všichni, včetně mladší verze zabijáka, byli nějakým způsobem dost nevýrazní. A ačkoliv to má docela slušné tempo a vraždy jsou někdy dost dobré, nevím proč, ale moc jsem se u toho nebavila. A to mě mrzelo, protože tuhel sérii mám ráda. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v norském národním parku Jotunheimen. (Cheeker)

Reklama

Reklama