foto

Fay Masterson

  • nar. 15.4.1974 (44 let)
    Kent, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Padesát odstínů svobody
Vice
2017 Padesát odstínů temnoty
2016 Po
The Maid
2013 Final Moments of Karl Brant, The
2010 Amish Grace (TV film)
2009 Dark and Stormy Night
Lost Skeleton Returns Again, The
Vánoční koleda
2008 Broken Angel
Visioneers
2007 Krok správným směrem
Trail of the Screaming Forehead
2006 Sam's Lake
2004 Happily Even After
Paparazzi
Zatuchlé vzpomínky
2003 Osamělý strážce (TV film)
2002 Válka dobytkářů (TV film)
2001 Drive, She Said
Venus and Mars
Ztracený kostlivec z jeskyně rozkladu
2000 Brightness
Crimes Past
Nekonečná párty
Quantum Project
We Married Margo
1999 Bytový komplex (TV film)
Dotyk naděje (TV film)
Panství
Spalující touha
1997 Zakázané území (TV film)
1995 Anděl pomsty (TV film)
Foťák
Rychlejší než smrt
1994 Poldové a zloději
Věrný pes Jock
1993 Muž bez tváře
1992 Síla muže
1988 Nová dobrodružství Pippi Punčochaté

TV seriály

2018 Poslední loď (TV seriál)
Commitment (S05E10)
Casus Belli (S05E01)
2016 Poslední loď (TV seriál)
Don't Look Back (S03E13)
Resistance (S03E12)
Legacy (S03E11)
další epizody (12)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Ještě větší jednota (S02E13)
Námořní bitva (S02E12)
Valkýra (S02E11)
další epizody (11)
2014 Poslední loď (TV seriál)
Všude dobře, doma nejlíp (S01E10)
Testy (S01E09)
Karanténa (S01E06)
další epizody (6)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vždy připraven (S11E06)
2011 Anatomie lži (TV seriál)
Ústav (S03E09)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Žízeň (S09E06)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Zubař v potoce (S05E13)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nejdražší maminka (S08E22)
2009 Velká láska (TV seriál)
U soudu (S03E04)
2007 Cane (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Vykopej jámu (S01E10)
Tales from the Pub (TV seriál)
2005 Médium (TV seriál)
Being Mrs. O'Leary's Cow (S01E13)
Carnivale (TV seriál)
Ingram (S02E03)
2003 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se střetne s playboyem (S02E08)
1995 Game On! (TV seriál)
1990 Jupiter Moon (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace