Reklama

Reklama

Skupina mladých lidí vyráží za turistikou do malebných norských hor. Po chvíli putování narazí na starý opuštěný hotel. Domnívají se, že se jedná o tajemný hotel dle legend opředený zlem. Po vzájemné výměně názorů se nakonec rozhodnou v hotelu nezůstat a vyrazí dál do přírody přespat pod hvězdami. Už je ale pozdě. Někdo nebo něco si nepřálo být rušeno a rozhodlo se to dát skupince opravdu výživnou lekci. (Korbitch)

(více)

Recenze (126)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Totální shit, který nesahá jeho předchůdcům ani po nehty. První dva díly rovněž nebyly vrcholem žánru a spadaly do nezábavné šedi evropských vyvražďovaček. Třetí díl ovšem totálně zklamává i na poli evropské hororové tvorby. Totálně debilní scénář, nelogičnosti a neuvěřitelně natahovaná stopáž. Mizerně zahrané a totálně amatérské, srovnatelné s našim Zahradníkem. 10% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jenom to počasí se změnilo, jinak je to prašť jako uhoď, takže pokud se vám líbila jednička, mělo by to tak být i s trojkou. Já ocenila především fakt, že z toho udělali prequel, páč dvakrát nemusím, když nejednou rozcupovaný tyran dokola vstává z hrobu. Herecké obsazení nic moc, ale co si budem povídat, to, s vyjímkou Ingrid Berdal, bylo na tu ránu krumpáčem zralé už od prvního dílu. Tak fofrem do Norska, než zase začne sněžit. A ono začne... 50% ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Skvelé prostredie, pár ozaj pekných obrazov, fajn chladná atmosféra. Ale inak rutinná vybíjačka, kde sa obete chovajú (opäť raz) naivne. Ukazovať tvár killera, je tiež dobrá hovadina. Gore nič moc, ale väčšinu času som sa nenudil - stiesnené priestory domu ako aj skalných roklín boli využité šikovne... PACH KRVI, HHE a TCM v slabšom nórskom prevedení... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Haremhabzial seria Fritt Vilt /nassky Ledova Smrt/ ubera v klasicky vychodenych hororovych slapajach : najlepsia je jednicka, slusna, ale slabsia dvojka a primitivna trojka. Akurat, ze Fritt Vilt 3 nie je az tak primitivne. Lesna vyvrazdovacka po norsky stale funguje, zamrzi len, ze strasidelna atmosfera je tatam, a po hereckych vykonoch ani chyru, ani slychu. Skoda, Fritt Vilt z roku 2006 sa mi pacila. 65 % ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Po dost slušné jedničce a ještě lepší dvojce se s třetím dílem dostavilo docela očekávané zklamání... Atmosféra, která zdobila předchozí dva díly jednoduše zmizela, vraždy jsou nudné, nenápadité, chování postav pitomé, vrah naprosto nevýrazný... Jedinné co zůstalo, je krásná příroda, ale to je na slasher zatraceně málo... Jak jsem již psal, za mě zklamání... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v norském národním parku Jotunheimen. (Cheeker)

Reklama

Reklama