Reklama

Reklama

X

  • Austrálie X: Night of Vengeance
Trailer

Obsahy(1)

Mladá dívka Shay Ryan (Hanna Mangan Lawrence) po smrti své drogově závislé matky uteče z domova a ocitá se sama bez peněz na ulici. Svou první noc se snaží přežít jako prostitutka, tvrdě však narazí a osud ji staví do cesty zkušené prostitutce a společnici Holly Rowe (Viva Bianca). Holly dává mladé Shay možnost dobrého výdělku, ale tím ji nechtěně dostává do smrtelného nebezpečí. Obě se stávají svědky vraždy a kolotoč událostí nabírá rychlé otáčky. Ulice se pro ně stanou nebezpečným místem a obě musí začít bojovat o holý život. Situace se stává noční můrou a bezpečno není nikde a před nikým. (Beastmaster4)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zpočátku ten film nevypadal vůbec špatně, atmosféra ulic byla parádní a ta "špinavost" jakbysmet, ale od takové půlky snímku, kdy naše dvě hrdinky prakticky jen utíkají, tak film zapadá do (ne)jednoho filmového klišé, které jsme viděli už několikrát a v mnohem lepším podání. Plusové body za obě herečky ze seriálu Spartacus: Vengeance minusové za druhou půlku filmu, která jakoby ztratila část z té špinavé atmosféry… Škoda, mohlo to být mnohem lepší. 60 %. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Malej australskej filmík (:D) respektive komorní australské drama z atraktivního prostředí prostituce. Atraktivní zejména pro nadšené diváky aktuální série Spartacus: Vengeance, protože obě hlavní hrdinky se spoře oděné potkávají na plátně tady i v seriálu. A proto za Vivu 2 * a za Hannu ještě jednu * a máme vymalováno. Protože Ilithyie a Seppie není nikdy dost. ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Dvě ženský ze seriálu ze Spartaca mě dohnali si tento film pustit a doopravdy jediný proč tento film utekl někam do bordelu byl,že Viva Bianca je pro mě prostě kus,tak se na ní dalo pořád hezky dívat,protože to ostatní byla babicova dobrota.Ten náměť nevim co byl,od jednoho podniku k dalšímu nebo co,nějaký pac man to tam měl vyzobat a ke konci filmu,měla začít naháněčka na obě šlapky nebo co.Sice fajn,že atmosféra byla taková ponurá,ale to nemělo scenář,to snad se psalo na kolenou s křídou,aby se mohla mazat leda tabule co to bylo za unikát.Dvě hvězdičkové kozenky si dámy zaslouží. ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Film je vlastne hlavne o 17 rocnej Shay Ryan ktora sa po smrti matky stane slapkou a nahodne si ju vyhliadne ina slapka Holly ktora jej ponukne pracu. Ale udeje sa nieco ine, v byte kde prisli ''pracovat'' pride k vrazde a ony su svedkyne. Tym padom dotycny ktory vrazdil (policajt) ich chce zabit. Film priemerny, s kopou nahych zien, a ma predvidatelny koniec. Verzia: X.2011.DVDRip.XviD-EVO ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Vznik snímku probíhal následovně. Scénárista přišel za producentem: "Napsal jsem příběh o šlapkách, ale stojí za hovno, protože je o ničem." Producent: "Tak necháme rejžu na place svlíknout pár pěknejch roštěnek a následnej pohled na jejich kozičky a pipinky způsobí odkrvení mozku u mužský části publika a alespoň ta si vůbec příběhový vyprázdněnosti nevšimne." Rejža: "Jó, o tomhle už (vlhce) snim dlouho, jde se na to!" ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Představitelky hlavních hrdinek Hanna Mangan Lawrence a Viva Bianca se spolu již setkaly v druhé řadě seriálu Spartakus: Krev a písek (2010). (Prochy38)

Reklama

Reklama