Reklama

Reklama

Cesta smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Agent Interpolu Samuel Axel je vyslán do východní Evropy, aby odhalil obchod se zbraněmi a získal informace o různých mafiánských organizacích. Přímo během akce je však jeho tým napaden a jeden z členů umírá Samuelovi před očima. Navzdory všem příkazům se s tím nehodlá smířit a vydá se na vlastní cestu za odplatou! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Multilingvistický film! Ja čumím, ako je tá Bukurešť kozmopolitná. Prečo sa oni serú do EU, že ??! Stív si opäť vybral za spoluhercov partiu najnesympatickejších kokotov, kde chýbal už len Sagvan Tofi! Je mi úplne jasné, že v Rumunsku každý spíkuje a baby vám na raňajky obúvajú boty na dlhých opetkoch. Vrcholom filmu je pre mňa záhada, kde sa Sˇtevko tak zhruba na pol hodinu podel, ale aj tak , ako bonus na záver , by som rád doporučil prečítať si komentáre niektorých užívateľov! Zase jeden megapočin. Jednu hviezdičku som si dovolil udeliť za fakt, že ma u toho nejeblo! P.S. Nepremeškajte moment, kedy si Dimitrij stiahne gumičku z vlasov, pretože je to zrejme najpodstatnejšia scénka z celého filmu! ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Seagalovy filmy 2005+ jsou v podstatě všechny stejný, děj na Balkáně, neznámí "herci", nepřehledná kamera, scénář sepsaný 12 letým dítětem a nuda. Tenhle film není vyjímkou, jen mi mrzí že v závěrečné scéně ukáže Steven co v něm ještě je, bohužel si vybírá samé bezduché projekty, které jsou už podle názvu režiséra předurčeny k blamáži. ** ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Film je nehorázná sra*ka, ale to je asi každému jasné. Vezmeme-li však v potaz, co vše (otřesn) za sebou Steven má, můžeme za posledních x let tento "plagát" označit za relativně povedený. V některých komentářích se dočítám, že se jedná o návrat Stevena. sami tomu nevěříte, on se ani nemá odkud vrátit. ()

kikakrystof 

všechny recenze uživatele

Špatný film, i Steven Seagal to hrál velice nepřesvědčivě(možná až nuceně) a to jsem jeho velký fanoušek. Chvilkami dobré a chvilkami to vypadá jako studentský film(myslím kamerou a prostředím) a navíc jsou zde ze začátku zpomalené a drsné efekty, které filmu nic nepřidávají ba naopak mi připadá, že ho shazují, ale naštěstí je to jen asi 30 minut, pak s tou blbostí přestanou :) Celkově strašný film s nesympatickými postavami. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Velmi slabé a hlavně už asi 5 let pořád to samé. SS se angažuje ve filmech totálních lůzrů, videobéčkářů, kteří nejsou schopni natočit kloudnou akční scénu, ve které by bylo alespoň něco přehledně. Seagal sice pořád umí kolem sebe máchat těma prackama, ale k čemu to, když nikdo neví, kam rána dopadla. Znovu a znovu, pořád to samé. Docela by mě zajímalo, jak by si Seagal vedl pod taktovkou Florentinea a já myslím, že by to měl co nejdřív zkusit, protože na tyhle souboje, které pravidelně znásilňuje sjetej kameraman s nachcaným střihačem, už nemám sílu. Dějově nudné, zašlé, omšelé, utahané (proč se to furt zrychluje nebo zpomaluje nebo zastavuje??), prostě FURT STEJNÉ!! Psaní komentářů k Seagalovým filmům jednadvacátého století mi bere energii. Úplně mě to vysává, musím si pak vždycky pustit něco takového, abych vyrovnal hladinu ubyvších actioncytů v krvi. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • V jednom online rozhovore na stránkach Budomate Darren Shahlavi (Costel) vyhlásil, že jeho bojové scény so Stevenom Seagalom (Robert 'Bobby' Samuels) boli vo veľkej miere limitované časovými obmedzeniami výrobného plánu. (misterz)
  • Natáčeno v listopadu 2009 v rumunské Bukurešti. (ssfan)
  • Pri útoku na policajtov prechádza auto cez policajné pásky bez toho, aby ich pretrhlo. (johnsnow)

Reklama

Reklama