Reklama

Reklama

Cesta smrti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Agent Interpolu Samuel Axel je vyslán do východní Evropy, aby odhalil obchod se zbraněmi a získal informace o různých mafiánských organizacích. Přímo během akce je však jeho tým napaden a jeden z členů umírá Samuelovi před očima. Navzdory všem příkazům se s tím nehodlá smířit a vydá se na vlastní cestu za odplatou! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

bourec 

všechny recenze uživatele

No,úplně zlý to nebylo.Samozřejmě zase točený ve východní evropě,zase spoustu trapnejch rváčů,ale zdá se ,že i v tomhle filmu produkční tým dokázal docela dobře vyřešit to snímání Seagala ve rvačkách.Už snad v druhym filmu po sobě odhodil ten děsnej hubertus,a zmizeli ty děsný záběry na jeho záda,navís je akce solidně krvavá.Jo,jasně,už se nám nikdy nevrátí ten Steven z prvních filmů,ale tohle je zase docela dobrej počin.50%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Američané jsou svou brutalitou proslavení. Ano a jsme na to hrdí! Tak copak tu zase máme? Hmm pár dobrých hlášek a pár slušných bojových sekvencí v některých z nich se dokonce předvede i sám velký Stevo Wow! Na druhou stranu máme tu bohužel opět hnusný Rumunsko, vypráskanej scénář, Seagalovskej střih a tentokrát i mimořádně mizernou kameru. Takže dost rozporuplný film některý věci se mi tu líbili občas to vypadalo jako by sádelník pomýšlel i na comeback, ale pak zase nastoupili na scénu atributy který to posrali a škoda Shahlaviho který mimo dvou kopaček které pochopitelně nepochází ze závěrečné bitky nemá ve stínu sádla šanci nic předvést a tak je pro mě jejich vzájemná konfrontace opět zklamáním. Být v té finální bitce nějaký no name kretén co nic neumí, tak neřeknu půl slova a možná bych tenhle fight i ocenil, protože působil jako ze Seagalových starých časů, ale takhle to je jenom neodpustitelné plýtvání potenciálem schopného protivníka. Nicméně i tak je tenhle film pořád o třídu lepší než to v čem mistr taktiky účinkuje dneska, ale to už se asi opakuji každopádně radši tuhle cestu smrti než cestu do pekla s bradkou, buzi brejličkami a taktickou vestičkou, ale ten oblečenej sex z holkou co by mohla být jeho vnučkou si mohl Stevo odpustit...30% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si dal jako filmový zákusek další Seagalovku. Výhoda těchto filmů je že se u nich podobně jako u například u tureckých telenovel nemusí přemýšlet. Ne že bych se díval na telenovely. Zpátky k filmu, Steven se už těžko někdy změní. Opět rumunská produkce, opět osahává mladé dívky, opět kamera nenechá na pokoji žádnou akci. Vždy když dojde k nějakému souboju, začnou střihy, mlžení a podobné finty, aby divák viděl co možná nejméně. Přesto se nejedná o nějakou nepoživatelnou hrůzu, prostě Steven natočil přesně to co točí posledních 10 let. Nedopadlo to tak dobře jako Ruslan ale ani tak špatně jako Poslední noc. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ale on to ten Seagal má stejně dobře vychytané. I při vědomí, že stáří nezastavíš (sakra, vždyť je jen o dva roky mladší, než má matka) pořád točí každý rok minimálně jeden film, který mu pravděpodobně, ať je jakkoliv (ne)kvalitní, stejně vydělá. Cestuje si při tom po světě (kdo by se nechtěl jen tak podívat do Rumunska?), kde je alespoň trochu za hvězdu, nechává se obklopovat hezkýma holkama (taky jste si všimli Seagalovy fixace na prsa?) a určitě u toho užije spoustu srandy. No kdo by to nechtěl? A že ty filmy jsou nejednou pochybné kvality? Stejně se na to podíváme a stejně alespoň v každém z nich předvede něco, co jeho pravověrného fandu (a nikým jiným nejsem) potěší. Můžete řešit jeho stáří i váhu, můžete řešit, nakolik mu pomáhá střih a kaskadéři (tady tomu jednomu v záběru bylo dokonce vidět přímo do ksichtu a bylo jasné, že to není Seagal), ale pořád zvládá protivníkům lámat kosti jako za mlada. A to se cení. Cesta smrti je trošku hloupatá, prostá a jednoduchá (navíc mě serou podobné konce), ale akce je fajn, lámání končetin zní lahodně, holky jsou fajn, Seagal je fajn (ač ty jeho moudra občas rozesmívaj) a kdo by u podobné třídy a kvality hleděl na příběh. K sobotnímu obědu film tak akorát. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Plno drsnej akcie, Dan Bandarau (z Anakondy 4, Nukleárneho cieľa s Wesleym Snipesom a Čierneho úsvitu so Seagalom) sa podobá na Uda Kiera, Seagal sa tu prekvapivo veľa hýbe a navyše drží brokovnicu (a držať brokovnicu v akčnom filme vyzerá vždy úžasne). Scenár by som nekomentoval, to je u seagalovky v podstate úplne zbytočné (na tomto konkrétnom pracoval Seagal). Rovnako tak zabudnite na krásnu rumunskú výpravu; táto síce je rumunská, ale pekne hnusná. No kto má slabosť pre Seagala a zmieril sa s tým, že áčkarské doby má chalan nenávratne preč, mal by byť spokojný. Seagal je v tejto snímke predstavovaný ako božstvo, ktorému cudzinci uznanlivo hovoria, že ak by žil v ich krajine, bol by vnímaný ako hrdina a keď naňho a na jeho parťáka zaútočí presila, parťák dostane slušnú nakladačku a ledva zmláti jedného týpka, kým Seagal je Terminátor, všetko to tam vymláti a ani sa pri tom nezadýcha. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Po tom, ako Bobby (Steven Seagal) zatkne na začiatku filmu Sorina (Claudiu Bleont) a vypočúva ho, má Sorin ruku na voľno, lenže za moment je policajt vyzvaný, aby mu odstránil putá aké držali ruky za chrbtom. (johnsnow)
  • Natáčeno v listopadu 2009 v rumunské Bukurešti. (ssfan)
  • Pri útoku na policajtov prechádza auto cez policajné pásky bez toho, aby ich pretrhlo. (johnsnow)

Reklama

Reklama