Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pete Stanhope chce zastavit finančně i psychicky náročnou hormonální léčbu jeho ženy Donny a začíná uvažovat o adopci. Donna s tím ale nesouhlasí. V naději na zlepšení jejich manželské situace odcestují na romantickou dovolenou do Mexika. Kvůli problémům s autem se ale musí zastavit v malé mírumilovné vesnici Dommatina se spoustou šťastných obyvatel. Pete přijme pomoc místního automechanika Juana, zatímco sám pomáhá místním s přípravou na každoroční oslavy. Budoucnost Stanhopeových teď záleží na tom, jestli při sbližování se s Pepillem, mladším postiženým bratrem Juana, pochopí, jak jednoduché je dosáhnout štěstí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

kocik1 

všechny recenze uživatele

Autorům nestačilo, aby jedno oko nezůstalo suché. Kdepak, jen houšť, ať slzy tečou vodopádem. Snůška kýče a patosu. A tak strašně, strašně šťastňoučkého konce... "To je test? Děláš si srandu?" Obávám se, že ne, že film je myšlen vážně. I když je to vážně k nevíře.... ()

V.N. odpad!

všechny recenze uživatele

Nechci za každou cenu někoho urážet, ale opravdu hloupý a předvídatelný scénář, Jason Priestley pohybující se téměř tak nepřirozeně jako animovaná postava a Teri Polo hrající neskutečnou nánu, jsou hlavním důvodem proč mi v tomto případě i odpad připadá jako příliš lichotivé hodnocení. ()

Reklama

salome 

všechny recenze uživatele

Pěkná, nenásilná romantika, sice s očekávaným koncem, ale přesto pořád obavou, zdali přece jen...A Jason, alias Brandon Walsh z Beverly Hills 90210 konečně zmužněl. V některých okamžicích k nepoznání, od jeho klukovské role. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama